Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.08.2017., 17:50   #30961
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Taman san isa napisat pa me mamut prestigao. U Splitu u ovoj auto skoli ekipa uci vozit na ovom mercu, meganu rs i takvim autima. Ne mogu zamislit kako je novom vozacu iz ovoga sist posli u nekakav hjundai i10 ili staru kantu od golfa...
Evo da quotam tebe, a isto vrijedi i maminju.

Ovo je po meni debilana samo takva. Naravno, sva ekipa će htjeti tamo polagati jer budimo realni, tko ih ne bi htio probati.

Ja trenutačno vozikam dva auta, 2.0 250 KS i 1.4 95ks atmo...dobro, ovaj 1.4 sjednem svakih 7 dana po 20 minuta, jel..i tu je razlika ho ho ho. A da sam učio prvo na ovom 2.0 250 KS, a ne na nekom Cliu starom 4242 godina kojem je kvačilo klizalo i što sve ne, pa ne da ne bih znao voziti, nego brate mili koji bi to bio smor. Dnevno znam biti 5h u malom dostavnom koji ima 70konja ako i toliko, a ako i ima, izumrli su odavno...

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Streljao bi takve konje.

Ili ove sa skuterom kad me zaobiđu na semaforu, pa te jebu s kosilicom, ako je gužva pa ga ne možeš zaobići lako.
Prije cca 2 tjedna, malo izvan grada, vozim 60-70, zaobiđe me skuter sa cca 70 km/h, još sam morao usporiti jer je bio zavoj...i vozi 10km brže od mene, moram nonstop gledati da ga ne odvalim...ništa, došla ravnica gdje mogu vidjeti ako neki auto dolazi...pustio ga kojih 30m ispred, prešao u drugu traku, spustio brzinu i stisnuo gas. Mislim da jadan nije skužio što se dešava
X-Plosiv je offline   Reply With Quote