Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.08.2017., 10:44   #30933
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Na istom autu sam i ja polagao al prije 23g...Koji klinac na tom đubretu položi je doktor vožnje...još kad ti instruktor inzistira da krećeš samo s kuplungom a auto je sinonim za traktor...
Kad sam sjeo prvi puta u svoju Toyotu bila mi je ko formula nakon tog Golfa i jedno 10x laksa za vozit, ko da su me sa lanca pustili. Zato i jesam bio tolko divlji nakon polaganja..

Polagal sam u autoskoli na Sigecici, instruktor neki veci tip sa bradom, idiot totalni. Jednom sam fulal brzinu pa mi je na papiru nacrtal shemu i zakeljil iznad mjenjaca, jebeno mi je to pomoglo. Naravno, kretanje bez kuplunga je bilo obavezno i to odmah od starta, dizlo ima moment i te spike. Da ne spominjem ciganke po semaforima i njegove dirty spike Btw. polozio sam iz 4tog pokusaja. Taman me kacio neki novi pravilnik da polaganje traje 45 minuta i tolko je trajalo. Nebi prosao ni iz 4te da nisam odreagirao i izbjegal sudar. Jednom sam se prestrojio preko pune taman na kraju polaganja, 100m od prakinga nakon 45min voznje, kraja i pao naravno.

Kazu mnogi za taj 1.6 TD da je sporiji od obicnog 1.6d i tezi za vozit. Jugic je puno laksi za vozit od tog dreka btw.. Prvi solidan TD Golf je bio Golf 3 1.9 TD, do tad zali boze turba..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 07.08.2017. u 11:04.
MAGARAC je offline   Reply With Quote