View Single Post
Staro 05.08.2017., 20:16   #40299
spaceman
Registered User
Moj komp

spaceman's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
A svi diskovi će se pigati, tu i tamo malo strugati - i oni sa odvojenim spiderom (ali manje) i oni koji su iz jednog komada. Kako se pakne troše, tako i klipovi budu prljavi i nejednako se izvlače van. Pa nećeš svako malo gledati jel sve u centru. Valjda nećeš

U svakom slučaju, ako imaš mogućnost - probaj nečije Deore kočnice, XT ili MT5. Razlike postoje, čak i na parking testu. No naravno da postoji i razlika u cijeni.

S druge strane, ti RT-99 su Ice Tech rotori. Davati 100e na rotore je po meni suludo. Na pravim kočnicama će i obični Acera rotori dobiti novi život

P.S. Za tubeless moraš imati obruč koji je tubeless. ~80kn su ventili, slično je i traka ako je trebaš (DT Swiss ima svoju traku unutra) i tekućina je od 50-150kn ovisno jel kupuješ par deci ili litru. Prednosti su što nema snake bite-ova više, niži tlak moš furati (bolji grip), ali onda dolazi problem što ideš brže pa šanse da odrežeš gumu po sidewallu su veće.
Prvo slaganje tubelessa je super iskustvo - ili sve prođe tip-top ili poludiš. Par trikova i ide gore svaka guma
Ako nije tajna koji bi to trikovi bili?
Nabavio sam gume, traku, tekućinu i ventile, samo još da uhvatim vremena pa se bacam na to slaganje tubelesa pa ako mi nešto može olakšati to veselje slušam prijedloge
spaceman je offline   Reply With Quote