Kupio sam u kindl sportu cube reace peak ciklokompjuter i krenuo ga uštimavat, i idem ga naštimat stišćem gumbiće jel i sve to i kad ono donji desni gumb kad stisneš tako jadno škljoca kao da košta 50kn, a ne 580kn, reko nevjerovatno stvarno nemam sreće em prvi put kupujem ciklokompjuter em prvi put nešto od Cube-a. Poslao sam odmah mail Keindl sportu rekli su nema frke dođi zamjenit ćemo, došao danas i zamjenili su mi ga i šta je stvarno razočaravajuće i na drugom isti gumb isto škljoca. Prodavač je čuo kad smo stiskali da je ista stvar na istom gumbu i na ovom drugom i rekao je da ako ću imat kakvih problema da dođem. Fakat su ljubazni i sve svaka im čast na tome, ali oni nemaju veze sa ovim problemom već je to problem firme Cube. Krenuo ja pisat žaldbu direktno Cube-u popljuvao sam im taj ciklokompjuter oni se ispričavaju vamo tamo, ali da samo official dealer može se žalit quality control techsupportu kažu, pa sam poslao mail keindl sportu sve im objasnio i pitao da li vrijedi da cube-u pošalju žaldbu neku na nekvalitetu proizvoda, odgovor još čekam to sam tek maloprije poslao pa ćemo vidit šta kažu. Ovo pišem zbog toga da ako je netko možda imao u planu kupit taj ciklokompjuter da zna.