Citiraj:
Autor IcyTexx
Jasno, to stoji, ali nisam govorio o tome.
Mislio sam na zagađenje i "mirišljav zrak". I na onu pogrešnu švedsku studiju koja govori da proizvodnja baterije za električni auto izbaci onoliko CO2 koliko neki dizlo emitira u 8 godina vožnje. Isto tako, zagađenje nije samo ispuštanje CO2.
Izgleda da ljudima ekologija nije bitna dok voze čađare, ali se svi odmah dignu na noge da point outaju da električni auti nisu ekološki.
|
Mene automobili ni ne brinu toliko (u zadnjih 15-ak godina CO2 emisija vozila u EU se smanjila za trećinu), koliko zrakoplovi i brodovi. No to je pak druga priča.
Citiraj:
Autor IcyTexx
Tu sam isto više mislio na najavljivan krah distribucije i proizvodnje električne energije. Baš zato što prijelaz s ICE na EV neće biti preko noći (ali će biti brži nego što neki misle), sve će se to stići podesiti i prilagoditi.
|
Teško da će biti kraha distribucije ili proizvodnje (prije neće biti izvedbe novih distributivnih kanala ili potencijalno redukcija) koliko je potrebno naći nove izvore energije (i skladištenja) i vidjeti kako se fosilski izvori el. energije mogu prebaciti na nešto "prirodnije".
Citiraj:
Autor IcyTexx
Model S je izašao 2012. a prije toga i nakon toga se još nije pojavio električni auto koji bi ugrozio ili matchao ono što Tesla nudi.
|
Iskreno, ne znam što to točno Tesla bitno nudi. Na stranu marketing i slično. U Teslinim vozilima nema nekih bitnih tehnoloških elemenata u odnosu na ostale proizvođače, iako je to još proizvodnja u razvoju.
Citiraj:
Autor IcyTexx
Prije ili kasnije će se pojaviti nova kemija za baterije, ali do tada su litij ionske "good enough". Da čekamo savršenu tehnologiju za razvoj proizvoda, nikad taj proizvod ne bi vidio svjetlo dana.
|
Litijske nisu baš good enough iz niza razloga (prvenstveno kapacitet, težina i zapaljivost), zato po meni treba gadnih promjena u tom spektru.
Citiraj:
Autor IcyTexx
Govorim isključivo o Tesla Superchargerima, ne znam kako stoje druge kompanije.
|
I tu je dijelom problem, treba se unificirati, ne da svatko ima svoje. Danas s bilo kojim vozilom dođeš na bilo koju pumpu. Zamisli da imaš em brdo chargera po zemlji em svaki je za dio vozila. Nastao bi kaos.