Citiraj:
Autor syss
pa čisto gledam koliko ljudi je stvarno posjedovalo tu karticu... eto ti i koliko još na forumu?
revolucionaran?
po čemu? po grijanju? da, tu je stvarno revolucionaran.
|
To sto ljudi na forumu nisu pisali da su imali ili ljudi koji su je posjedovali nisu na forumu je relevantno isto koliko je i hrvatsko trziste relevatno s obzirom na cijeli svijet. To je isto ko da kazes pa cuj kolko ljudi u hr igra stolni tenis ako uzmes u obzir kinu gdje ih ima vise registriranih nego u hr stanovnika. Kartica nije fail htio ti to priznat ili ne, i ako nista drugo zbog HBMa je revolucija koji ce se sad svugdje ugradivati, problem je nano jer je hladnjak bio neadekvatan. Moja fury nikad nije prelazila 75c, a danas ti ja okacim SS od svoje 1060 6 gb
sa triple slot hladnjakom koja je zakucana na 75, pa cak i predje, a kao stedljiv cip. Moja 980ti je bila toliko stedljiva da je na njoj bio reklamiran triple slot hladnjak koji moze izdrzati 700 w tdp.
Citiraj:
Autor listerstorm
ne zaboravi da prosječno selo u Africi troši manje struje 
|
Pokusavas bit dupeuvlakac ili samo trolas bzvz temu. Inace ljudi koji istresu 3k eura za konfu i 1k za grafu gledaju dali ta grafa trosi 275 ili 325 w