View Single Post
Staro 31.07.2017., 08:32   #470
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
pa čisto gledam koliko ljudi je stvarno posjedovalo tu karticu... eto ti i koliko još na forumu?

revolucionaran?

po čemu? po grijanju? da, tu je stvarno revolucionaran.
To sto ljudi na forumu nisu pisali da su imali ili ljudi koji su je posjedovali nisu na forumu je relevantno isto koliko je i hrvatsko trziste relevatno s obzirom na cijeli svijet. To je isto ko da kazes pa cuj kolko ljudi u hr igra stolni tenis ako uzmes u obzir kinu gdje ih ima vise registriranih nego u hr stanovnika. Kartica nije fail htio ti to priznat ili ne, i ako nista drugo zbog HBMa je revolucija koji ce se sad svugdje ugradivati, problem je nano jer je hladnjak bio neadekvatan. Moja fury nikad nije prelazila 75c, a danas ti ja okacim SS od svoje 1060 6 gb sa triple slot hladnjakom koja je zakucana na 75, pa cak i predje, a kao stedljiv cip. Moja 980ti je bila toliko stedljiva da je na njoj bio reklamiran triple slot hladnjak koji moze izdrzati 700 w tdp.

Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
ne zaboravi da prosječno selo u Africi troši manje struje
Pokusavas bit dupeuvlakac ili samo trolas bzvz temu. Inace ljudi koji istresu 3k eura za konfu i 1k za grafu gledaju dali ta grafa trosi 275 ili 325 w
JuiceBox je offline   Reply With Quote