View Single Post
Staro 30.07.2017., 13:04   #438
bloodthorn
Crypto currency
Moj komp

bloodthorn's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
Toliko love drzite na mjenjacnicama??? Pa zasto??
Lova za trejdanje... Još sam namjerno prebacio u FIAT tamo negdje oko 10.7 čekajući 1.8.
Sva sreća da mi je dio na Bittrexu pa ću tamo nastaviti trgovati... Skupa pouka za ubuduće.

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
ma da, ali ako je jos netko imao pristup svim sredstvima osim ovog kaj je uhapsen, prebacit ce sebi i nitko coine vise nece vidjeti. ne znam kako je za fiat, ovisi u kojoj je banci. sigurno su imali neki plan u slucaju da se ovako nesto desi...
Iz onoga što sam ja pročitao, ljudi koji su bili u kontaktu s administratorima i staffom, opće ne znaju tko je Alexander Vinnik... Sve mi se čini da je žrtveno janje. Pogotovo sada kada su krenule trzavice između SAD-a i Rusije.

Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Iako nisu uzeli novce, sad posten narod nemoze do svojih novaca jer oni imaju problem s trecom osobom. Pa evo uhvatitie ga sudite, spalite radite s njim sto god zelite, ali nase novce nebi smjeli dirati... barem ja tako na to gledam...
Ne znamo tko je uzeo novce još uvijek. Svi trvde da nije bilo nikakvih provjera za pranje novca. Ja se izrazito sječam da sam još 2013 morao sve dokumente uploadati zbog ove sigurnosne provjere. I prije mjesec dana opet... Tako da gluposti pričaju vezano za anonimnost

https://twitter.com/hashtag/btce?f=t...fault&src=hash

Zadnje izmijenjeno od: bloodthorn. 30.07.2017. u 13:11.
bloodthorn je offline   Reply With Quote