View Single Post
Staro 28.07.2017., 23:42   #563
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Romano.Cule Pregled postova
haha. Ma nije to. Covjek ima mrcinu od kompa koja gura na max najzahtjevnije igre u 4K
To ti meni ništa ne znači. Gdje sam napisao da uopće želim igrati igre? Pogotovo u 4K?

Citiraj:
,a koristi smijesan monitor star 8 godina u nekoj polu hibridnoj rezoluciji ,kao full hd je,al nije, nego 1920 x 1200.
Gle momak, ja u stanu trenutno nemam mjesta za veći monitor, nemam ga fizički niti kamo staviti. Ograničen sam prostorom. Ovaj mi taman dimenzijama paše. Ne znam kaj to tebe toliko cuka...
Što se rezolucije tiče, po čemu je 3440 x 1440 normalna rezolucija, dok 1920x1200 nije? daj ne pričaj gluposti.

Citiraj:
Sta ce ti 1080 TI za tu rezu ?! Kupi GTX 970 i to je to. Ne zelim da me sad neko napada zbog toga sta ko kupuje, tudje pare,tudji problemi,al nije rentabilno u pogledu snaga/prikaz :P
Kao prvo, što tebe muči ako ja koristim 1080ti za tu rezu? ioanko grafa ide na bubanj, niti gejmam niti nekaj s njom pametno radim, već sam je stavio na oglasnik.
Kao drugo sam sebi uskačeš u usta sa drugom rečenicom, nemoj...
Kao treće, rentabilno u pogledu snaga/prikaz? Pa jbt ti si s tom izjavom u rangu onog novog debila kaj je počeo trolati po svakom postu i on je najpametniji, a svi ostali nisu...

I za kraj, impresioniran sam s tvojim monitorom. Šteta kaj je odron za gejmanje...
alengrosevic je online   Reply With Quote