View Single Post
Staro 27.07.2017., 20:25   #1625
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
U pravilu se slažem s tobom, ovaj put si IMO previše dočekao momka na nož. Kao što kažeš, ljudi imaju svoje glave i mogu sami razlučiti koliko je on pristran.
Socioloski mi je zanimljivo to paljenje na guranje razularenih masa, redom neupucenih u temu. Pobuda je bila cinjenica da sam gotovo siguran kako je dio njegovog (skotovog) izdrkavanja motiviran novcem, a ne cinjenicom da ima sto pametno i mudro za podijeliti s planetarnim pucanstvom. No dobro, svatko nadje nacina da zapuni krigle pivom u omiljenoj kafani.

Citiraj:
To što ljudi manjih umnih kapaciteta puše te priče 100%, to je drugi par rukavica.
Pa imas ovdje primjera usljiskanih forumskih buzdovancina cija je jedini egzistencijalni smisao ne reci nista a pritom ostaviti traga u MySQL bazi foruma. Argumenti i misli takvih intelektualnih patuljaka su nepostojeci, a ipak vjecno vole biti glasni. Doprinos zajednici - apokrifno legendaran i ako je mjerljiv, obicno je negativan; zelja za stiskanjem "Posalji odgovor" dugmeta - outlier.

Kako bi rekao Njegos - pucina je stoka jedna grdna.

Citiraj:
S druge strane, ako se tebi priklonim, njegovo eksplicitno nagonjenje AMDu zbog "podržavanja tehničkih inovacija" je smiješno, jer uslijed cijele situacije, AMD je sve samo ne inovirao. Nije imao para da inovira.
Uopce necu osporiti cinjenicu da je "inovirati" lakse s novcem. To stoji. No, nemoj zaboraviti da su zdrobili 5-6 milijardi $ na kanadske drvosjece sredinom 2000.-ih, a s druge strane, mislim da sam negdje (pro)citao kako je razvoj Zena kostao pola milijarde $. E sad...

Citiraj:
Sve one knjige povijesti koje imamo od petog osnovne možda isto nisu točne i istinite, svejedno iz njih crpimo informacije.
Mislim da nema potrebe potezati Napoleona iz groba i pricu o tome da povijest pisu pobjednici. Ovdje uopce nije stvar u tome.

Jednostavno sam frapiran kako su, upravo *unatoc* sirokoj dostupnosti Interwebsa, ljudi i dalje na Marksovoj prici o tome kako "proleteri nemaju sto izgubiti sem svojih okova" nekriticki puse price, osim sto im te price vise ne prodaje Mao, Tito, Castro, Idi Amin, Pol Pot ili Staljin, nego "jućub influenseri s pedejst iljada folouera". Nisu nista naucili, nisu se nicime oplemenili, a Intel, AMD i nevjerodostojan skot i dalje brisu suze kurcobolje novcanicama koje su zaradili na prethodno navedenima.

Jer slazem se, lakse je biti dezavuiran gledanjem petparackih Jućub kanala, nego pronaci, procitati i razumijeti nekoliko ozbiljnih znanstvenih clanaka. Ovo drugo ipak izlazi iz okvira uvjek prisutnih forumasa bez znacaja.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote