View Single Post
Staro 27.07.2017., 13:42   #1616
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ma ne pričam ja sad uopće da je on good/bad guy, nego samo hoću reč da sve to navedeno u 35min clipa je gugljivo u slučaju dobrog vida i 10 prstiju (3 za ekipu iz pilane ), a pritom možeš i izgraditi svoje mišljenje o nečemu (ne pričam uopće vezano za temu nego generalno).

mislim možda sam ja lud, normalan nisam sigurno, ali da ja 5 minuta GLEDAM I SLUŠAM kako mi netko čita javno dostupan članak... sorkač.
Iako se generalno slažem s tim što tipkaš, dao sam si slobode nešto preko pola sata da ga poslušam.
Naporan naglasak, ali nakon 5 minuta se čovjek navikne, dakle zanemariv manjak.
Relativno sažeto prepričano/citirano sa svih slobodno dostupnih izvora.

Moram reći, da je ovakav video bio tu prije nekoliko godina, kad sam dublje ušao u čitanje o intelovom monopolu i svim opisanim naporima s ciljem suzbijanja konkurencije, puno stvari bi mi bilo jasnije.

Sad jest to "stara priča", ali ovakav video ostaje odličan i sažet izvor informacija za sve one koji su krenuli u srednju u ovom desetljeću. Jer takvi se ne zanimaju za ono što je bilo. Takvi ne propitkuju zašto je AMD "slabiji". Stvari se danas previše uzimaju zdravo za gotovo, ne samo na consumer tržištu, već i u razvojnim okolinama. TRAST MI, AJ INĐENJIR.

I dalje vozim Intel, zašto: upravo zato jer je takva situacija kakva jest: sve je "optimirano" za Intela. Intel je na umjetan način postao i ostao bolji. Nadam se da se vremena mijenjaju i da će potrošači isto vidjeti da je AMD potpuno konkurentan.