Citiraj:
Autor syss
i to su sve samo daljnja grunfanja ko sa faildozerom i to je to što je bolno gledat godinama.
nije ni čudo da je netko spomenuo šta je to ryzen i da li to normalno radi.
evo da ste prosječni user, dakle ne netko tko ne zna tcp/ip stack na pamet i sve kodne nazive jezgara grafičkih čipova od oluje na ovamo, nego eto donijeli ste komp u radnju, možete mi ugraditi tu grafičku jer sam čitao da je ona brža (za današnje pojmove to je hacker) i onda da vam čovjek na pultu uz uzimanja novčanica počne pričati da bi bilo preporučljivo raditi neke undervolte jer znate onda bi moglo bolje, treba vam... ama šta ti pričaš bogteneće daj mi stvar koju ću uključ/isključ i dženja.
jesam kupio karticu od 1300 ili 1600 nečega?
isti fejl ko i ona fury nano... moraš je stavit u škrinju da ne bi trotlala.
|
ja u potpunosti tebe razumijem, ali ubiti i ta grafa kao i buldozeri itd, to sve radi out of the box, i takav kupac neće ni znati da može raditi još i bolje.
danas je drugo vrijeme.. više takav kupac se ni ne raspituje, on pita tebe za pultom i kupi ono što mu ti prodaš.. u pravilu ni ne sluša šta je unutra nego da li sve radi brzo

i da je jeftino naravno

..takav dobije u pravilu ono što imaš na polici i nije se baš nešto usrećio ni cijenom ni konfom šta god unutra bilo

..neki od njih znaju da im je rećeno da samo da nije amd
dućani obično slažu hladnije i manje power hungry konfe, tako da tu neće biti unutra puno vega kartica , kao ni ovih novih verzija intelovih procesora za koje je i presHOT hladan kao led
vrtit će se oko best buy komponenata, dakle pentium, i3, i5, amd (uskoro r3) , r5 , nvidia grafičke , možda polaris grafičke , to je to.. sjedi pali vozi

PS
..e da, danas idu čak konfe s win, jer ekipa više nema toliko prijatelja voljnih pomoć oko instalacije kao što je to nekad bilo gdje nisi mogao prodat nešto s win..