View Single Post
Staro 21.07.2017., 23:50   #40264
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Gume ti ne moraju biti ravne 100%, to je normalno. Bitno da ti to u voznji ne smeta.

Zubi na 10spd kazeti nisu svi isti, budu tako na random "iskrivljeni" tako da to ne brini.

Ovo sto ti skace lanac kod pedaliranja u prazno, jesu ti pregledali zategnutost sajle mjenjaca ili ne? Ako je zategnutost podesena dobro lanac se ne bi smio samovoljno skakati na susjedne lancanike.
E to me zanimalo, jedni kažu mora bit ravna, evo ti sad kažeš ne mora bit uglavnom kod vožnje mi ne smeta niti malo niti to osjetim. A šta ako je možda kojim slučajem obruč tako neravan moguće da disk pleše radi njega ?

Provjerili su i sve je ok, a očito je onda to normalno jer je rekao frajer da je to normalno nešto kad prebacuje mjenjač da je nategnuto i da to tako treba bit (da li me se htio što prije riješit ili je stvarno to to, prenov sam pa ne znam).

Mene zanima za disk ovo, da li imam možda pravo pošto je praktički prijavljeno to odma par dana nakon kupnje bicikla zahtjev za novi disk da izmjene ili opet samo ravnanje diska, pa do sljedeće subote ako opet počne zvrndat opet u nedogled tako...

Problem je isto u tom šta mi Maksimir gdje se shop/servis njihov nalazi nije baš blizu, pa ne znam da li da se još vozim na takvom kakav je koji dan tako pa se možda kočnice razrade malo ili nešto pa prestane ili da ipak odem do servisa jer sam bio prošli tjedan za istu stvar.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 22.07.2017. u 00:05.
Thermaltake je offline   Reply With Quote