Citiraj:
Autor T}{OR
Prije svega čestitke
Što su ti rekli na servisu?
|
Pustio sam ga kod mehaničara, u logovima je greška ispisavala "senzor bregaste" i nešto oko papučice gasa.
Zadnjih 2-3g, znalo mi se desiti 1x, eventualno 2x godišnje kao da auto ne reagira na gas, ono druga brzina, kao da sam u četvrtoj. Kada stanem, auto bi se ugasio. Upalim ga opet, i evo 6-12 mjeseci vozi sve normalno.
Citiraj:
Autor T}{OR
To je sad đir očito. Viđam to po svim markama, od Mercedesa, Audija nadalje. Sjedni u pred-faceliftanu M3 i tamo je jednako loše kao i kod ovog u Audiju. Doslovno prst u oko. Kod moje faceliftane M3 su to barem koliko toliko ukomponirali u konzolu pa je malo podnošljivije i ne stvara dojam kao neko gheto riješenje. 
|
Znam da je đir, ali ne znam ono, na nekima mi doslovce izgleda kao da je netko uzeo skalpel, napravio rupu u konzolu, kupio tablet od 500 kn i zabio ga unutra i zalijepio super attackom.
Citiraj:
Autor Mommistake
x-plosiv, navratim ja isto vjerojatno do tebe ovo ljeto. A svoj dolazak k meni najavi bar mjesec dana prije da uzmem tjedan dana godišnjeg (minimalno), 3 dana pijemo, 4 dana boli glava 
|
Cimni me na fejsu kada misliš, ako je to negdje krajem 8-og mjeseca tutnem ti mini xplosiva onda u ruke, tek svježe pečenog iz maternice izašlog