Citiraj:
Autor IcyTexx
@X-Plosiv, nisam se dugo ovak veselio tuđem autu ko tvojem. 
|
Neće biti moj, to si tast priuštio jer kaže da ga je čekao kao suho zlato. Nije ga se trebalo uzeti sada, nego za par mjeseci, ali "službeno" bi se čekalo ako ga sada naručiš do veljače, a neslužbeno, barem 1g ne bi došao, pa bilo fuck it i uzet onaj iz ZG sa lagera.
Citiraj:
Autor Mommistake
|
Yeah, isti takav. Ja ću voziti ST-a, ali sredimo sve, nismo životinje. Bio je Guls kod mene prošli tjedan, pa sam rekao da kada budem došao đir gore do njega dođemo i tebe pokupiti pa da pijemo kao prave cure.
Citiraj:
Autor T}{OR
Meni se uplalila lampica Smart City Brake Support sustava (kamera s vanjske strane retrovizora). U servisu su samo potvrdili pregrijavanje i obrisali grešku iz sutava. Lampica se sama ugasila drugi dan kad se auto ohladio, ali svejedno sam otišao čisto reda radi.
|
Vidiš, meni je ujutro kada sam upalio ugasio auto kojih 2-3x izbacivao to, pustio ga sat vremena (možda i manje), krenuo kod automehaničara, a ono sve radi tip top. To se desilo u četvrtak ujutro, evo ga sada nakon parsto km auto i dalje radi kako treba
Citiraj:
Autor Mommistake
A4 2016. ja mislim. Moguće i A5.
|
Ne znam koja je to fora novim autima, vidim da i nova Fiesta to ima, ali ti ekrani koji izgledaju kao da su zaljepljeni za konzolu mi nikako ne pašu. Baš bio sjedio u Mazdi 3 i to je jedino što mi se nije sviđalo, osim ventilatora koj i su mi bili malo čudni ali to zato jer nisam navikao