Kaj god pogledam od dijelova u motoru i u unutrašnjosti vidim četiri prstena, strelicu sa krilima i čudan znak Suzukija
Tak da da, nek narodna predaja bude narodna predaja, dokle god ne budem imal problema sa motorom nek je i od kartona, nije me briga.
Sve je to isto, Fabia, A2, Ibiza, Polo, podvozje i motor su identični kaj samo znači da ima dijelova i da ne bi trebali biti skupi. Vanjski dio je naravno onaj diferencirajući faktor, gdje je Polo ipak najbolji kaj se kvalitete interijera tiče, Seat ima prednost u dizajnu, dok Škoda ima prednost u cijenu. Audi ima prednost u cijeni, ali za VAG
Citiraj:
Autor Golfer76
Ja imam Clio 1.5 dci i isto nisam primjetio neku veću potrošnju otkako palim klimu. Možda malo slabije vuče, ali i to je neprimjetno.
|
Eh, blago tebi, ja sam skužio da moram jače stisnuti gas za isto ubrzanje dok je klima upaljena. Nekoliko puta mi se dogodilo da kombinacija klime (tj. slabijeg gasa), hill stand assista i nepripremljenosti moje malenkosti su uzrokovale gašenje motora. A taj HSA mi radi više štete nego koristi, valjda se pali na uzbrdici od 2 stupnja i onda moram pričekati 3-4 sekunde da pusti kočnicu i da krene.