18.07.2017., 09:20
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Citiraj:
Autor dada-as
I evo dici cu ovaj topic iz mrtvih i napraviti updejt.
Ram sam zamjenio i ubacio u neki komp (od starci), oni ne koriste cesto komp, a RAM je povremeno radio, a povremeno nije. Kad nije onda nije htio bootat.
Taj comp je dao svoje i ceka na tavanu, a ram sam izvadio i pokusao sad napraviti mining rig s njim. Kad eno ga na baca errore. znaci taj RAM je isto krepao, ponekad radi, a ponekad ne radi. A kako se tu radi o prodaji 8GB rama za 2x4GB rama i samo voaj jedan keks ne radi kak treba.
Gore sam pisao da corsairs daje garanciju lifetime, a i to se vjerojatno ne ispalti slati buduci 8GB dodje 500 kuna, znaci ova polovica kosta 250. Pa toliko ce me mozda kostat slanje, a nemam i racun, pa me zanima jel mogu sta s ovim RAMom napravit? jel mozda postoji neki tool s kojim bi ga mogao popravit ili nesto? Downclockat, overclockat ili nesto?
jer on povremeno radi, zande upalit komp i radit cjeli dan, a onda drugi dan nezeli ni upalit komp.
Ili ga mogu nekom uvalit ovako pokvarenog, koliko mogu dobiti ako kazem da prodajem pokvareni RAM koji povremeno radi?
Ili ga poklonit ili sto da radim s njim, ovako me tu zulja u oko na stolu.
|
Odvrti par krugova memtesta zasebno svaki modul i ako na oba baca greške baci ram u smeće.
Ako sam dobro shvatio, ti bi defektan-pokvaren-neupotrebljiv ram pokušao nekom nesretniku prodat i tako ga smisleno zajebat ?
Kakva osobica moraš bit za tako nešto ? 
|
|
|