View Single Post
Staro 17.07.2017., 08:14   #20758
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004

kako je završila Elizabeth Shaw. Jebote, šta je sve preživila, spasila život na zemlji, prejebala Davida, da bi na kraju bila pokusni kunić. Fuck You Ridley Scott, seronjo.

I za kraj, ne kužim foru... što Ridley Scott ima neki fetiš na žito? Žito u Gladijajatoru, žito u Kraljevstvu Nebeskom, žito sad u Alien Convenant...
Pogledao veceras. Mrzim kad me film iritira a ovaj to je. Ni pocetka ni kraja. Ma lose.-->
Citiraj:
Autor Alph4Dawg Pregled postova
Alien: Covenant - 7/10.

Osobno sam uzivao u filmu, nije mi bio dosadan i naporan, te je prica solidna. Gluma na mjestu, osim par pojedinaca, koji kao da su glumili eto tek toliko.
Ima tu par rupa u prici koje su malo nejasne i nedorecene, ali sve u svemu vrlo solidan Alien film.
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Alien: Covenant- 7/10

Jednako dobar/loš kao i prethodnik Prometheus. Da nema onih patetičnih cviljenja i cmizdrenja, bio bi ocjenu bolji.
Doduše, da nema Fassbendera, bio bi i 2 ocjene lošiji. Genijalno je odglumio u oba filma. Stvarno njemu kapa dolje, izuzetan glumac (ne znam koji k mu treba truljenje u ovim ispdrcima od X-mena).

Priča je dobra, sad barem znamo neke stvari o Alienima koje nismo prije znali (barem po pričama iz filmova). Ono što me jako smeta u priči je to

kako je završila Elizabeth Shaw. Jebote, šta je sve preživila, spasila život na zemlji, prejebala Davida, da bi na kraju bila pokusni kunić. Fuck You Ridley Scott, seronjo.

I za kraj, ne kužim foru... što Ridley Scott ima neki fetiš na žito? Žito u Gladijajatoru, žito u Kraljevstvu Nebeskom, žito sad u Alien Convenant...
Pogledao veceras. Mrzim kad me film iritira a ovaj to je. Ni pocetka ni kraja. Ma lose.
Gabre je offline   Reply With Quote