View Single Post
Staro 16.07.2017., 21:04   #279
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ako si citao moje psotove onda znas da sam pisao da ce do 1.8 biti svasta, a isto tako sam napisao da ce prije toga se veci dio price odigrati ejr veliki igraci vec znaju sto ce se desiti i oni ce svoje odplesati.

A sad sam se poceo plasiti da nisu onis voje odplesali kada su napumpali BTC I ETH na ogromne visine prije mjesec dva. I sad idemo dole. Jos je 2 tjedna i mene ne muci rpevise prica o BTCu, ja cu ga trejdat, jer kada se desavaju ovakvi movovi onda se malti lova. Ali ja gledam i gledam i nevidim to dno do koje ce potonuti BTC.

Mislio sam da ce biti to granica 1718 Eura, ali nije bila odbili smos e prije prema dole i sad cemo jos jednom zaroniti vjerojatno do jutra ispod 1600 Eura.

zasto se prije mjesec dva digle cjene u nebesa akos e znalo da ce BTC doci do tog datuma kada sve moze ici kvragu? Eto odgovorite si na to pitanje, mene to jako plasi...

I zar mislite da nije problem sto je neka valuta ovako brzo izgubila skoro pa 50% svoje vrijednosti? Sto nam to govori? Da ljudi bjeze glavom bez obzira, a raja kad jednom pocne bjezat tesko ce se vratiti.

Ovi koji trejdaju neg pogledaju Weekly Chart. MACD i stohastic... Zaronit cemo kao KIT, a uron je tek poceo.