View Single Post
Staro 16.07.2017., 16:03   #6
Rocky Rocastle
Premium
Moj komp

Rocky Rocastle's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Luce Pregled postova
Mislim koji dio posta:

"nakon nekog istraživanja saznao sam vise informacija tj. da se radi o igfxupdate.exe koji sve to prouzrokuje ali nemogu se ga rješiti na "staromodan" način brisanjem u system32 i syswow ali nemoguće je ga tamo pronaći - tj. taj način vise NERADI"

- nisi razumio??? Nevjerojatno...

MOLIM VAS pročitajte post do KRAJA,da kao dotični "neletite kao muha bez glave" na sam naslov teme i onda spamanjem i nabijanjem postova bezeveze!Jer ovo nije stvar inteligencije nego zdravog razuma,jer očekujem korisnu informaciju o problemu koja mi je potrebna a ne da me netko trola.

Hvala
Pročitao sam tvoj post do kraja, a navedeni copy/paste s moje strane pomogao je barem 10-ak ljudi s identičnim problemom (i onima koji se nisu snašli u system32 folderu), jednostavno nisam htio pejstati čitave pageove.

Da mi je do spamanja i nabijanja postova, ne bih imao 100 komada u 8-9 godina, pa bih ti sugerirao da sjašiš s caps locka, smiriš doživljaj i opustiš se uz omiljeni porok, jer suviše si nagao i bezobrazan prema neznancima koji odvoje 5 minuta vremena za tvoj problem.
Rocky Rocastle je offline