View Single Post
Staro 15.07.2017., 11:20   #253
bloodthorn
Crypto currency
Moj komp

bloodthorn's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
@bloodthorn
Jel mozes malo napisati koje indicatore koristis ako ih uopce koristis? Ovakva short trejdanja su jako rizicna.
Osjećaj i iskustvo

Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Što ti "garantira" da poslije nekog dipa neće to ići još dolje? Pretpostavljam sam volumen u kombinaciji s ljudskim faktorom, u smislu toga da će biti još ljudi koji će kupiti na taj dip, zbog kojeg će onda cijena ići gore? Koji je tu thought proces?
Na mom prethodnom postu možeš vidjeti da je konstanto ulazim (kupujem) jer ne mogu točno procijeniti dno. Isto tako možeš vidjeti da sam za većinu kapitala kupio baš na dnu i taj dio je donio ovaj lijepi profit. Ovakvo trgovanje je dinamično, moraš biti pred ekranom i pratit situaciju jer sekundi ovise da li ćeš profitirati ili ne.
Ništa mi ne garantira. Tko ne riskira, ne profitira, zar ne?

Citiraj:
Autor Colop Pregled postova
Zar ne bi bilo najbolje u trenutnoj situaciji sa puno nepoznanica i pitanja izaći iz crypta i prebaciti sve u cash.
Da.

P.S. Dobivam stalno PM-ove "kako trejdati?". Proučite materiju, gledajte youtube video, istraživajte, trgujte, pogledajete moje postove na ovoj temi. Ne mogu i neću pojedinačno nikome servirati nešto što se godinama uči.

bloodthorn je offline   Reply With Quote