Citiraj:
Autor dada-as
@bloodthorn
Jel mozes malo napisati koje indicatore koristis ako ih uopce koristis? Ovakva short trejdanja su jako rizicna.
|
Osjećaj i iskustvo
Citiraj:
Autor Matth€w
Što ti "garantira" da poslije nekog dipa neće to ići još dolje? Pretpostavljam sam volumen u kombinaciji s ljudskim faktorom, u smislu toga da će biti još ljudi koji će kupiti na taj dip, zbog kojeg će onda cijena ići gore? Koji je tu thought proces?
|
Na mom prethodnom postu možeš vidjeti da je konstanto ulazim (kupujem) jer ne mogu točno procijeniti dno. Isto tako možeš vidjeti da sam za većinu kapitala kupio baš na dnu i taj dio je donio ovaj lijepi profit. Ovakvo trgovanje je dinamično, moraš biti pred ekranom i pratit situaciju jer sekundi ovise da li ćeš profitirati ili ne.
Ništa mi ne garantira. Tko ne riskira, ne profitira, zar ne?
Citiraj:
Autor Colop
Zar ne bi bilo najbolje u trenutnoj situaciji sa puno nepoznanica i pitanja izaći iz crypta i prebaciti sve u cash.
|
Da.
P.S. Dobivam stalno PM-ove "kako trejdati?". Proučite materiju, gledajte youtube video, istraživajte, trgujte, pogledajete moje postove na ovoj temi. Ne mogu i neću pojedinačno nikome servirati nešto što se godinama uči.