Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.07.2017., 11:57   #30507
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
Ja sam naucio lekciju za ove situacije. Znaci lik mi je stao naglo nakon sto se upalilo zuto i stao vec skroz na pjesacki prijelaz. zabio sam se u njega jer sam hvatao smafor pretpostavljajuci da ce proc. Osim 10 soma kuna stet i pusiona bonusa, svi su bili ok. A brijem da je i lik skuzio da ne treba sumanuto kocit na zuto...

Naravno, ja kriv 1000%.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Jedini sudar koji sam imao sam imao ko student na isti način. S tim da sam vozio mamin stari auto koji je imao dost potrošene gume i pločice pri kraju. Taman smo kupili pakne i rezervirali termin za zamjenu.
Nego.
Lik ispred mene u kombiju s kukom iza se zaletio na žuto ko majmun, ja za njim s propisanim razmakom. Ali onda je navodno vidio negdje murju i lego na kočnice (doslovno) kad je već bio pred zebrom. Ja počeo kočiti na vrijeme (bio dugi trag kočenja) tak da sam skoro stigo i stat ali ćelave gume plus loše kočnice plus realtivno mali vozački staž i zabio sam se u njega. Naravno ja kriv 100% ali murjaci su bili fer jel su skužili situaciju (mene kao studenta i čiče koji je lego na kočnicu ko divljak). BTW on je stao iza zebre i nisam skužio da je popio kaznu neku.
Tvrdi je offline   Reply With Quote