Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.07.2017., 11:52   #30506
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Prije par mjeseci izlazim iz Pet Shop-a tamo na Hainzlovoj, uključujem se na Hainzlovu, stanem prije i pogledam lijevo. Nisam stigao niti okrenuti glavu desno kad vidim neki lik na biciklu mi se dere sa sam skoro pregazio drugu neku žensku koja je sa svojim biciklom prošla ispred mene s desna na lijevo. Stav im je ko da su Boga za jaja uhvatili. Da mi žena nije prigovorila kaj se uznemiravam, vjerojatno bi u novinama završio jer sam ozbiljno mislio izać iz auta i reć mu par stvari.

Danas ujutro na putu za posao, gužva pred semaforom za uključivanje na Slavonsku. 3 izmjene semafora prije nego sam u gužvi došao do prilike da se uključim. Lik ispred mene pod debelim crvenim prolazi i ja stajem jer nema druge. Kad odjednom iza mene trubljenje i gestikulacije lika u Passatau da zašto i ja nisam prošao jer smo valjda svi mogli kroz crveno...

Budala ima i na biciklima i za volanom, koliko hoćeš.
Ja sam naucio lekciju za ove situacije. Znaci lik mi je stao naglo nakon sto se upalilo zuto i stao vec skroz na pjesacki prijelaz. zabio sam se u njega jer sam hvatao smafor pretpostavljajuci da ce proc. Osim 10 soma kuna stet i pusiona bonusa, svi su bili ok. A brijem da je i lik skuzio da ne treba sumanuto kocit na zuto...

Naravno, ja kriv 1000%.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
  Reply With Quote