Legion je dobar.
Lvlanje nije toliko lako ako nemaš herloome, BoE leggo. Prvi legion lik mi je bio MM hunter i nisam baš mogao pulat 20 komada i burstat ih, ok nisam bio upoznat još sa hunterom toliko no podosta veliki komadi HP-a su odlazili. Za razliku od toga sam priesta izlvlao u 2 dana sa heirloomima i BoE legendary i to je bilo upravo kako je opisano. Trčiš> tab>dot>tab>dot>tab>dot>tab>dot>tab>dot.... i sve umire. Ali jbg to košta, ako nemaš nekakvog maina da skupiš golde onda toga baš i neće biti.
Što se tiče PvE contenta gledajuć ToS, normal je već na farm mode, heroic i nije toliko lak no kroz tjedan dva vjerujem da će i to bit na farmi. A tko i dalje govori da mu je lako, neka nađe guildu i radi mythic. Mythic+ je trenutno isto u čudnom području gdje se osjeti da fali geara za "lakši" prolaz. Ok, hardcore ekipa se možda neće složiti samnom ali ja koji se smatram nekim casualom imam takav stav.
World content je isto zanimljiv jedno vrijeme, ima se šta raditi s tim world questovima.
Sve u svemu tko će radit stare raidove, trenutni raid, weekly m+, daily emmisary..... Će imat šta raditi na 1 liku, ja imam uz maina još 2 alta i ne stignem jednostavno sve a i odustao sam.
Profesije su malo ukakali sa tim questovima + čekanje WQ-a za rank ili čekanje proca, dosta RNGa ima u svemu tome ( općenito u legionu ga ima dosta).
Novi content dolazi taman kad stari dopizdi.
Stvarno su si zadali visoko ljestvicu za iduću exp, sve u svemu ja sam legionom jako zadovoljan.