Odrađeno je po istinitom događaju pa se valjda nije ni moglo napraviti nešto previše zanimljivo jer izgleda da ili ta istinita priča nije nešto "previše zanimljiva" ili ekipa koja stoji iza filma ne zna napraviti dobar film.
Sve je prepuno patetike i nekih dijaloga koji su napravljeni kao fol da zvuče nešto pametno i filozofski a zapravo su kita. IMHO  -->
Pogledah u zadnjih mjesec/dva:
Life - po meni je realna ocjena na IMDB-u, nekih 6.5-7/10.
Nije predstavio ništa revolucionarno, niti će vas zamisliti pretjerano, ali je stvarno korektan te u nedostatku SF-ova zadnjih godina dajem preporuku bez ikakvih problema.
Po meni se, nezasluženo, previše pljucalo po ovom filmu.
The Railway Man - po meni nategnuto 5/10.
Zaplet mi je zvučao potencijalno jako zanimljivo i očekivao sam neke odlične dijaloge između dva glavna aktera, a dobio sam kitu
Odrađeno je po istinitom događaju pa se valjda nije ni moglo napraviti nešto previše zanimljivo jer izgleda da ili ta istinita priča nije nešto "previše zanimljiva" ili ekipa koja stoji iza filma ne zna napraviti dobar film.
Sve je prepuno patetike i nekih dijaloga koji su napravljeni kao fol da zvuče nešto pametno i filozofski a zapravo su kita. IMHO 
|