View Single Post
Staro 27.06.2017., 19:32   #4824
udarnik60
Premium

Datum registracije: Mar 2015
Koliko je moguće da je tracking u krivu?

Naime, imam iducu situaciju. Naručio sam artikl s ebaya koji je po trackingu stigao na moju adresu i navodno je potpisan. Stigao je kao 10 dana prije onog prvog roka što je seller stavio. Otišao sam u poštu i pitao jel sučajno poštar to zametnuo, ali oni tvrde da ništa kod njih nije stiglo. Sad, čitao sam svašta i da naši poštari znaju maznit stvari, ali živim na selu i taj mi poštar svakodnevno dostavlja poštu i do sada mi je dostavio hrpu paketića s ebaya tako da ne vjerujem da je sad odlučio ukrasti podlogu za miša.

Kontakitrao sam seller, ali on mi baca link na track17.net i tvrdi da je to sve dostavljeno. Opet sam kontaktirao poštu jel postoji način da se točno utvrdi što je s time da bi mi oni odgovorli da paket pripada pošiljatelju dok god ga je ne primim i da pošiljatelj mora pokrenuti postupak...ono wtf

Sve sam to objasnio selleru, ali možete misliti da ce od toga nesto biti. vjerovatno ce mi opet poslati link na tracking. Kolike su šanse da ebay to presudi u moju korist? Ono 99% sam siguran da neće zbog tog trackinga, ali ako vjerujem lokalnoj pošti tu uistinu nije ništa stiglo.
udarnik60 je online   Reply With Quote