View Single Post
Staro 26.06.2017., 16:15   #40239
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Ode i U-lock građevinskim alatom bez puno muke, s čim se vraćamo na ono da ako je netko naumija da je digne, da će je dignit. Po meni je kod te zaštite najbitnije da bude relativno nevidljiva, te da na prvu zaštita izgleda ozbiljno, čime ćeš odvratit ove klince koji to svakodnevno kradu za koju stotku kuna. Al opet, ako je netko naumio uzet, uzet će je...

Ja svoju držin u zgradi, privezanu za ogradu, ali iza jednih zaključanih vrata pod U lockom od nekih 50€ i 12mm i iskreno ne osjećam se 100% zaštićen, ali što je tu je. Po gradu je nemam muda ostavljat igdje iskreno, jer šta rada ta bike-mafija to je strašno, čupaju se sicevi, skidaju gume, garmin senzori, ciklokompjuteri, pumpe, boce, torbice,... poznaniku su neki dan iskidali obe gume, oba crijeva kočnica i brzina iz objesti jer nisu mogli odradit sajlu, 200€ štete, tlak na 200.
A dobro bar neku da imam, jer ovako neću imat ništa pa bar nju da uzmem.

A da to šta kažeš ta mafija ako hoće mrknut će to ako je naumio jer mu vjerovatno nije ni prvi ni zadnji kojeg će zrokat lokot, a i znaju sve sheme kako se najbolje i najbrze otvara. To sam isto viđao da razbijaju kad im baš nije krenulo dobro precvikavanje lokota.
Thermaltake je offline   Reply With Quote