Citiraj:
Autor xlr
Glede zastite bajkova, kako imam bajk u kojeg je otislo oko 10k kunica, da ti iskreno kazem vezem ga jedino za nogu  Gledao sam te u-lockove ali ne znam, odustao sam. Da bi svezao bajk i oba kotaca, treba tu u-lockova i sajli. S vremenom sam se naviknuo da bajk ili ide samnom u kafanu ili idem u drugu kafanu. Ne koristim ga za komjutanje pa mi je lakse.
Imho, cak i nekakav medium class u-lock je dobar pocetak! U-lock + neka sajla ili jos bolje lanac (nemoguce ga prerezat cvanvigama kao sajlu) je vec ozbiljnija zastita. Soma kuna je meni osobno too much cak i da svoj bajk vezem njim, ali gle svatko ima neki svoj sweet spot kad placa za zastitu.
|
Kužim naravno i ja kad bi se vozio s njim nebi ga nigdje ostavljao samo uz sebe i to bi bilo to. Ma i meni je soma kuna too much pa zato sam i pitao neku preporuku nisam baš mislio dat soma kuna, ali bi opet htio nešto, a da ne uzmem neki šrot pošto ne uzimam lokote svaki dan, a i ne sjećam se da li sam ikad uzimao ovakav stil lokota.
šta misliš na nešto ovako
https://keindl-sport.hr/lokot-u-lock...etail2871_6643
ne znam da li je ova sajla dovoljno dugačka za povezat i prednji kotač, prepodstavljam da je kad dolazi s njim.
E da i šta bi preporučio u startu da odma uzmem za održavanje bicikla. Imao sam u planu uzet odmaščivač za lanac, ulje za lanac, lokot, bidon, i ciklokompjuter e sad bidon i ciklokompjuter bi možda odkantao u sedmom mjesecu malo mi je stiska već kad sam tolko u bajk dao pa ne znam hoću imat para još i za ciklokompjuter i lokot pa to dvoje bi onda uzeo u osmom jer bicikl ionako planiram držat u stanu i možda eventualno tjednom na posao s njim gdje bi stalno bio negdje blizu mene nebi ga vezao vani pa mislim da bi možda lokot mogao pričekat, no opet mi daje neku sigurnost imat ga odmah na njemu. Vikendom bi se vozio ne znam tipa jarun i neke grbave staze znači nebi silazio s njega i ostavljao ga nigdje.