25.06.2017., 10:52
|
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor nick praskaton
naporan si vise, meni je dosta razlog za 2.5 slota, cisto ako se ventovi okrecat na 1200 rpm, umjesto na 2000 rpm, meni je dovoljan razlog da kupim 2.5 slota, igrom slucaja sam uzeo taj model ali 1060 gtx gaming X od MSI-a, i iskreno ja u zivotu nisam vidio tise kartice u loadu od ove, a da ne govorim benefite tolikog hladnjaka, zbog same sposobnosti disipacije i pasivnosti u idleu, pa cak i u igrama tipa css, gdje vecini sluicajeva kartica ostane pasivna, al to isto ko da se ja sad svađam, zasto postoji itx aero modeli, kad imaju jadan hladnjak... brate...imas izbora hvala bogu, sto ti srce pozeli, ne znam zasto imas potrebu seruckat po necemu, samo zato sto ti ne vidis svrhu necemu
|
Ja ne seruckam (kolko sam viido jedino se markecu prikenjalo pa je to morao nama javno reci  ) nego sam reko da je to po meni 2.5 slot mana (i niko jos to nije smisleno/argumetirnao objansio/usporedio sa nekom 2 slot tako da nevidim potrebu ni tvog posta koji nista nije konkrento pokazao niti argumentirao), to sto neki nemogu prihvatiti drugacije misljenje od necijeg je njihov problem.
Nego cisto onako iz znatizelje mozes li reci koliko si ti Pascal kartica isprobao u tom kompu/zivotu opcenito kad kazes da nisi bolju vidio (imaj na umu da 1060 nema ni priblizne veze sa 1080Ti jer je dlaeko slabija/manji TDP tako da naranvo da ce se manje grijati/vrtiti fan). Kod mene u istom setupu 1080 je hlandija 5-6 stupnjeva od 1080Ti (obje na 2GHz) i vrti fan 350-400 rpm manje za tu nizu temp tako da 1060 mora biti jos dosta slabija pa otud tih tvojih 1200 rpm.
BTW, forum i sluzi za komentiranji/testiranje/iznosenje misljenja pa kao ti se ne svidja nesto ili komentiras (po mogucnosti iz svog iskustva) ili preskocis, simple as That, imas cak i unsubscribe ako ti smeta kad se netko ne slaze s tvojim misljenjem  .
|
|