Tema: Košarka
View Single Post
Staro 23.06.2017., 14:22   #2049
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
U NBA je trentuno velik broj loše upravljanih franšiza, ali Bullsi su jučer žestoko napali prvo mjesto.

Prvo dali Butlera za Dunna, LaVinea načetog zdravlja (ligamenti) i 7. pick (uzeli Finca Markonena). Po meni loš trade za Bullse, teško mi je povjerovat da nisu za Butlera mogli i više izvući od neke druge franšize.

I onda još prodaju Dubsima trideset i nekoji pick za siću, kojim su Dubsi dobili Jordana Bella, visokog two way playera koji bi vrlo lako mogao postati novi Dray. Štoviše sam iznenađen da ga nitko nije piknuo u prvoj rundi.
Dubsi opet napravili dobar posao, i to za siću, ovaj je nešto niži, ali pojede Zazu u svakom pogledu.

Malo me iznenađuje da su Celticsi Tatuma uzeli, a ne Jacskona. rekao bih da će ipak biti samo trade asset

Šteta što su Lakersi na kraju uzeli Balla, guštao bih vidjet onog pajaca LaVara kako pizdi
Embiidov komentar na Big Ballere:
Citiraj:
Please dunk on him so hard that his daddy runs on the court to save him

Ali ajde, Lonzo/LaVar i Lakersi su match made in heaven, bit će smiejha i showtime i na terenu i izvan njega
Citiraj:
It wasn't long after the pick was announced that the Balls dropped a special "Sho'Time" edition of the Big Baller Brand ZO2 sneaker, now available for preorder for the low, low price of $495—as though this was fated by the basketball gods from the start.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 23.06.2017. u 14:38.
Roberto je offline   Reply With Quote