View Single Post
Staro 19.11.2005., 12:15   #19
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by VedranP
nije to tek sad 'otkriveno', o tome se priča već dobrih par mjeseci (konkretno bigtoe tupi o tome već duže ali ga nitko ne doživljava) samo što je tek sad stavljen sticky.

da nebi bilo zabune, te stvari su potvrđene od samog amd-a.

gle jelc, to nije bila nikakva panika već realan problem. već sam pričao o tome - linearna regulacija koja se napaja 5v railom za potrebe vdimm-a je loša/nepouzdana. to je i dfi uvidio te je promijenio na novim expert/crossfire pločama.
Gle-ja sam ima dosta na našem DFI forumu bio napisao da je zdravije koristiti "normalne" postavke napona za proc pa tek onda ići na %
Ili ne ići ispod bar 1.45v pa tek onda ići na %

To nije nikaj novoga.
Koga je zanimalo-pročitao je ili tu ili na dfi streetu, XtremeSystems Forum-u.

Ista stvar i sa 4v na DFI.
VEĆINA korisnika nije ni pročitala kako to ispravno napraviti a kamoli kaj drugo...a da ne pričam o pametnjakovićima koji su sami skurili memu pa poslije po forumima pričali basne kak im je "DFI ploča skurila"

Mogao sam i ja zveknuti Redline XP 4000 na 3.8-3.9v pa se poslije plakati kak je crkla iz "čista mira"

Ljudi vide reze nekih clockera sa XtremeSystems-a (koji znaju dobivati i pred-produkcijske primjerke i BIRANE i istestirane) pa misle da će ići i njima...

Pa se poslje plaču i svi su im krivi osim njih

Mislim-krepavaju na ABITU i memorijski i PCI slotovi pa se nitko ne uzbuđuje previše i ne krivi regulaciju napona za to

A ovako se našlo par ljudi kojima je riknula ploča (koja je prodana u neusporedivo većim količinama nego ABIT) pa je odmah frka-panika.

Mislim da se ipak malo pretjeruje...
Jelc je offline   Reply With Quote