Citiraj:
Autor Gilbert5
Napisao sam najjednostavnija opcija. George hoce silom u LA, a Butler košta.
Kaj da ponude? Tko hoce thompsona i JR-a? Tko hoće Love-a? Jako teško da mogu ikog dofurati.
|
Stoji to, međutim izgleda da su Cavsi baš zagrizli za Butlera i/ili Georgea. Za PG im je čak prihvatljiv rizik da iduće godine ode za LA (kad će vjerojatno i James

), a Indiana ima interes tradeati ga sad da dobije bar nešto, iduće godine odlazi džaba.
Thompson im može biti koristan, njega ne bih tradeao.
Love je dobar igrač, problem
run thru Bron igre je između ostalog u tome što je on sveden na spot up šutera i čuči na trici 90% vremena. Jest, nije se baš uklopio, i Bron ga ne voli.
Kevin Love from Minessota je pak 25PPG-12RPG igrač s još 4-5 godina primea. JR-a utrpati s njim
Spominje se deal između tri kluba, možda nešto i iskemijaju.
Citiraj:
Autor Ante M
Ma daj, ne banaliziraj molin te  koliko se prije ovoga prelaska KD jedan od najboljih igrača lige priključio momčadi koja ima 73-9, a još te ta momčad okrene dok si vodio 3-1.
Krivo sam se izrazio, legitimno je, ali je baš pikasto. No, to smo već apsolvirali da je KD krenia po prsten za mamicu.
|
Nisam znao da i ti imaš smisla za humor kao i vorda
Citiraj:
Ovo se sve slažem, potpisa bi odma Butlera i PG , ali se bojim da će bit teško. Tako da nije isključeno da se Melo uplete u priču.
|
Mislim da Melo nije realna opcija. O tome se već pisalo na zimu.
I da, Spursi će vjerojatno biti contenderi. Jbg, Spursi su to, s Popom. Smislit će nešto