Citiraj:
Autor lowrider
Hibrid mi se baš i ne čini ko neki šparni auto. Al zato plug-in hibrid itekako, te narastrošnije kratke relacije (neki prosjek ispada 30km po danu) , odvoziš samo na struju. I tu trošiš 10-15 kn na 100km ako puniš u dnevnoj tarifi, ili upola manje u noćnoj
|
Ovi mali hibridi tipa taj gradski Prius C su u biti samo šminkeraj. Jer nema šanse da ga držiš u EV modu kroz kompletnu vožnju čisto zato jer je preslab. Ili će javit Excessive Acceleration ili Excessive Speed i prebacit će se na kombinirano benzin/struja.
Krenut s mjesta u EV modu je teško izvedivo osim ako ne želiš krenut ko baba, a ako si na uzbrdici onda posve zaboravi
Praktično čisti EV mod je gotovo neupotrebljiv. Osobno sam ga uspio koristiti par puta dok sam se vozio kroz garaže.
Potrošnju najviše spuštaš prilikom održavanje brzine. Dakle što je veći komad ceste gdje ćeš održavati brzinu više ćeš štedjeti na gorivu. Kao što rekoh, osobno nikad nisam uspio spustiti ispod 4,1 l/100 iako Toyota navodi i do 2,5l, no brijem da bi za to trebao biti na nekoj zatvorenoj pisti ili full dugoj obilaznici i održavat recimo 50-60km/h. Deklarirana potrošnja u gradu je po njima 4,4l no to je gotovo nemoguće postići, barem ovdje.