View Single Post
Staro 16.06.2017., 20:49   #40214
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Očigledno je da ti je bitniji izgled nego specifikacije, i vidim da te svrbi 1300kn pa ih želiš dodatno baciti na LTD model.
Ja po specifikacijama vidim samo jednu razliku u ova dva bajka a to je u malo slabijem modelu prednjeg mjenjača, koji je skoro pa nebitno kojeg imaš, a sve ostalo je identično.
Čak je irama identična. Jedina razlika prem fotki koju vidim je u sjedalu.
Uzmi jeftiniji, a za razliku u cijeni si kupi drugi sic (ako ti taj ne valja), i daj si naljepnice napraviti da ti izgledaju "lijepše", a sa ostatkom love odvedi mene na klopu i cugu i još ti ostane cca 700kn u džepu.

Molim i drugi put.

Bome sad kad si rekao sam išao pogledat i usporedit, na brzinu sam samo izabrao ta dva imao sam ih oko 10ak šta sam ih prebirao pa su ta dva ostala, nije da me svrbi 1300kn je uff pun kufer više. Uglavnom taj jefiniji mi je i bio prvi zapeo za oko, a specke između ta dva nisam najbolje ni pogledao, samo me bacilo u dilemu kad sam na guglu vidio da postoje 1964 dva modela pa sam samo uspio vidit da im je razlika u cijeni ta koja je, ali nisam istraživao zašto pa reko idem pitat ovdje jer predpostavljam da vas ima šta se razumijete pa će netko pomoć. Uglavnom hvala ti na pomoći uzimam onda ovaj jeftiniji, a za estetiku jbg šta je tu je, je da mi je ovaj skuplji nekako bolji po tome pitanju, ali kad si rekao specifikacije i kad sam ih i sam usporedio fućkaš estetiku spremam tih 1300kn u džep.

I koje bi lokote i zaštite bi preporučili. Vidio sam danas prvi put da postoji neka šema zavežeš zadnji kotač i ramu i povežeš to sve sa još jednom šifrom koju stavljaš na prednji kotač.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 16.06.2017. u 23:23.
Thermaltake je offline   Reply With Quote