Tema: Košarka
View Single Post
Staro 13.06.2017., 21:55   #1999
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Analogijom, dok se ti zamaraš i provodiš dane po kompovima analizirajući Ryzena i Kaby Lake, dotad CEO AMD-a i INTELA fukaju top kurabe koje ti moš samo sanjat. AMD7Intel i ATI/nVIDIA su 10x gori od hejtera KD-a

Tako da...
lolcina, touche

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Kao što nas je Brko podsjetio, ovo je ipak momčadski sport, a GSW daje izvrstan primejr kako posložiti roster i maksimalno posložiti igru prema talentima s kojima raspolažeš.

Zanimljivo je razmišljati kako bi izgledala Jamesova statistika da sustav igre nije on sam

Meni ih je lijepo gledati jer se ''igraju'' košarke. Kako James ima svoje, imaju i Wariorsi svoju vojsku fanboja

#fuck superteams
GSW je nakon 73 pobjeda u regularnoj sezoni, doveo drugog najboljeg igraca u ligi, sada i MVPa finala. znaci ne da su se pojacali, nego im je taj bio daleko najbolji igrac. jebote, svako od nas sa tom ekipom bi bio prvi... kerra nema pola godine, a ovi se spdrdaju..

sto se tice jamesa, brijem da bi on prvi potpisao da ne mora sve u ekipi najbolje raditi sam. jos sto se tice fanboyizma, mislim da tu jedino ispadaju glupi hejteri, iz samo njima znanih razloga...

inace, superteam su bili i magic, jabbar, worthy....

Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 13.06.2017. u 22:04.
  Reply With Quote