Tema: Košarka
View Single Post
Staro 13.06.2017., 19:45   #1996
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Pa nije LBJ kriv za to šta trener nezna ili mu se neda složit nekoliko alternativnih akcija kad njega nema. Sa rosterom godišnje teškim 130 milja.
Zapravo je kriv, tak jasno da je on postavio tu neznalicu za trenera

Citiraj:
I kad je unutra svodi se na 1vs1 izolacije, ili LBJ iskreira šut za nekoga.
Lue je definitivno podbacia taktički, organizacijski, i slab je bia u čitanju blackouta svoje ekipe. Nedopustivo je da jučer rade seriju 15-0, a on ne reagira. Pa daj zaustavi taj slobodni pad hebote.
Je. Hero ball ponekad prođe, ali uglavnom ne. Kao što nas je Brko podsjetio, ovo je ipak momčadski sport, a GSW daje izvrstan primejr kako posložiti roster i maksimalno posložiti igru prema talentima s kojima raspolažeš. Roster Cavsa nije idealan, ali da se moglo više napraviti po pitanju igre, je.

Zanimljivo je razmišljati kako bi izgledala Jamesova statistika da sustav igre nije on sam

Citiraj:
iskreno meni to nije ništa posebno kako ovi bandwagoneri sad kliču ''nepobjedivi'',''najbolji ikad'',''uber truper'' i ostala sranja, zdravi Spursi bi ih navukli u egal i ove godine da se Kawhi nije sjeba, a Cavsi bi ih dobili da su imali bar još 2-3 konstantno raspoloženih igrača.
Meni ih je lijepo gledati jer se ''igraju'' košarke. Kako James ima svoje, imaju i Wariorsi svoju vojsku fanboja

Citiraj:
Isto tako su ih Spursi odvalili u Oracleu u prvoj utakmici sezone sa +30. Tako da nikad nećemo znati, ali zdrav razum nalaže da su se Spursi izlaskom Leonarda raspali i napadački i obrambeno. Sumnjam da bi izgubili tu utakmicu, nakon onakve dominacije dotada.
Doduše šta bi dalje bilo , kako bi reka naš dični Čaččke ''ki bi da bi'', pobrinija se Kawhi sam, a i Zaza Pačulja da nikad ne saznamo. A možda saznamo i dogodine, who knows
ŠBBKBB.

Simmons je an ringeru upravo nakon te tekme napsiao članak u kojem ej pokazivao i potkriejpio primjerima kako je vodstvo +20 protiv GSW, kao da vodiš +10 protiv svih ostalih ekipa. Jednostavno, imaj utakav firepower da mogu i 20razlike okrenuti kao od šale.

Ne znamo što bi bilo, ali teško da bis spursi mogli dobiti seriju protiv njih, jednostavno nemaju dovoljno kvalitete i imaju previše ''staraca'' koji ne mogu držati visok pace.

Citiraj:
Ako je istina, onda je greška šta nisu uzeli Mela. Zato i kažem da je LBJ loš GM . Za Georgea se spominju i Spursi, nije se činia realan ni prelazak KD pa se ipak desia. Tako da...
Čini mi se da Melo nije htio, a ne Cavsi. No vorda će vjerojatno bolje znati

Citiraj:
Stoji za ove shootere, ali sam siguran da nebi oni bili ni blizu ovako dobri da nema baš tih Iggya, Livingstona i kompanije. Sinoć da nije bilo Iggya, vjerojatno bi se igrala šesta. Koliko ti sporedni likovi naprave rudarskog posla šta u obrani, šta u napadu je čudo.
Navodno Iggy ide, neznam koliko je istina.
Iggy je daleko od najboljih dana, i mislim da se njegov izostanak neće toliko osjetiti ako ode. Iako mislim da će ostati, osim ako im neće falit love.

Citiraj:
Šalu na stranu, mislim da lik kao najbolji košarkaš planete zaslužuje da ima kompetitivnu momčad s kojom će pucat na naslov. Dok još ima 3-4 dobre sezone u sebi. Mislim da ove sezone neće nigdi još, ali bumo vidili.
Nemam ništa protiv da dođe Đorđ. I onda da jedne u finalu konferencije spiče spursi, druge celticsi, to bi bilo idealno

#fuck superteams