Tema: Košarka
View Single Post
Staro 13.06.2017., 18:54   #1992
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Roster nije idealan, ali nije ni toliko loš, no Cavsi imaju veći problem.
Koja njihova igra? Plan B?
Nema ničeg, sve se vrti oko toga da Jamesu daš loptu. Od tog su problema patili i prvi njegovi Cavsi, a dobrim dijelom i Heat. Zato je raspad kad on izađe van. Rocketsi su recimo kroz sezonu našli rješenje za minute kad je Harden vani.
Love je dobar igrač, ali se ovdje nikako ne uspiejva do kraja uklopiti. a i čin ise da ga James baš ne šmeka previše.
Pa nije LBJ kriv za to šta trener nezna ili mu se neda složit nekoliko alternativnih akcija kad njega nema. Sa rosterom godišnje teškim 130 milja.
I kad je unutra svodi se na 1vs1 izolacije, ili LBJ iskreira šut za nekoga.
Lue je definitivno podbacia taktički, organizacijski, i slab je bia u čitanju blackouta svoje ekipe. Nedopustivo je da jučer rade seriju 15-0, a on ne reagira. Pa daj zaustavi taj slobodni pad hebote.
S druge strane Kerr, pogledaj malo kako ovi reagiraju nakon njegovih timeoutova, svaki put ih podigne i izvanredne su im reakcije nakon njega.

Citiraj:
jednostavno, dobri su to igrači, ali GSw ima taj luksuz da u obrani ne mora James audvajati, i stižu dobro pokrivati vanjske igrače. Dobili su manje uncontested šuteva nego su navikli.
Ma daj, pa Deron i Korver su ex igrači, imali su i sinoć otvorenih šuteva pa nemogu pogodit nekad ni tablu. Eto recimo sinoć Deron ima otovren šut za 3cu i doć na -1 i naravno iscuri, dok sa druge strane Iggy i Green koji se donekle puštaju kao koncepcijski rizik trpaju ko ludi. Iggy je 20 pts sinoć ubacia, čak i West i Mccaw su trpali kad je bilo potrebno.
Korver u game 3 ima šut sa pozicije koju najviše voli i opet prd u rosu. Jednostavno, nisu ljudi za razinu finala dorasli. Mislim , možda nekad jesu bili, ali sad više nisu.

Citiraj:
Pa u principu nije ništa spektakularno u smislu inovacije. Bazična, najosnovnija košarka. Keep the ball moving, keep the players moving. I prilično su nesebični pri tome, uvijek se traži slobodnog čovjeka. I SC i KD su noćas propustili opaliti nekoliko izglednih šuteva jer su imali suigrače u boljoj poziciji.
Tako sam i rekao, sustav je dobio nominalno bolje 1vs1 isolation igrače. Kako je jedan kolega maloprije napisa, da se igra basket 2vs2 ili 3vs3 mislim da bi titula u suprotnom smjeru

Citiraj:
Ono što ih izdiže uz sustav je hrpa talenta. Curry će biti jedan od najvećih šutera ikad, KD će biti all time top 10 igrač, Klay također sjajan šuter, Green sjajan defanzivac, odlično čita igru.
iskreno meni to nije ništa posebno kako ovi bandwagoneri sad kliču ''nepobjedivi'',''najbolji ikad'',''uber truper'' i ostala sranja, zdravi Spursi bi ih navukli u egal i ove godine da se Kawhi nije sjeba, a Cavsi bi ih dobili da su imali bar još 2-3 konstantno raspoloženih igrača.

Citiraj:
A tko kaže da bi spursi dobili uopće i tu tekmu s Kawhijem da se nije ozliejdio? pa spušili su tako i u ožujku od njih, nakon što su vodili plus 25, s Kawhijem na terenu.

Mislim da je to čisto zavaravanje, ne bi spursi tu dobro prošli ni s Kawhijem.
Isto tako su ih Spursi odvalili u Oracleu u prvoj utakmici sezone sa +30. Tako da nikad nećemo znati, ali zdrav razum nalaže da su se Spursi izlaskom Leonarda raspali i napadački i obrambeno. Sumnjam da bi izgubili tu utakmicu, nakon onakve dominacije dotada.
Doduše šta bi dalje bilo , kako bi reka naš dični Čaččke ''ki bi da bi'', pobrinija se Kawhi sam, a i Zaza Pačulja da nikad ne saznamo. A možda saznamo i dogodine, who knows

Citiraj:
Pa Mela su navodno Knicksi zimus nudili, ali ništa od toga. Opcija s Georgeom mi se ne čini realna.
Ako je istina, onda je greška šta nisu uzeli Mela. Zato i kažem da je LBJ loš GM . Za Georgea se spominju i Spursi, nije se činia realan ni prelazak KD pa se ipak desia. Tako da...

Citiraj:
Wariorsu su mladi, i imaju ziher 5 godina pred sobom, ako se nešto ne promijeni i odu ili Durant ili Curry (za što nemaju razloga). Jedino je Igoudala stariji i mogo bi otići, ali bez njega mogu.
Stoji za ove shootere, ali sam siguran da nebi oni bili ni blizu ovako dobri da nema baš tih Iggya, Livingstona i kompanije. Sinoć da nije bilo Iggya, vjerojatno bi se igrala šesta. Koliko ti sporedni likovi naprave rudarskog posla šta u obrani, šta u napadu je čudo.
Navodno Iggy ide, neznam koliko je istina.

Citiraj:
Cavsi imaju veći problem. Probili su svemirske cifre, a momčad nije dovoljno dobra. I - Woj kaže da bi James iduće godine mogao prema Los Angelesu.
LBJ odhebi , i u LA Kyriea povedi

Šalu na stranu, mislim da lik kao najbolji košarkaš planete zaslužuje da ima kompetitivnu momčad s kojom će pucat na naslov. Dok još ima 3-4 dobre sezone u sebi. Mislim da ove sezone neće nigdi još, ali bumo vidili.

Osim ako ne pređe u GSW , u tom slučaju bi ga trebalo zbilja hejtat gore nego KD, gore bar 10 puta
Ante M je offline   Reply With Quote