Tema: Košarka
View Single Post
Staro 13.06.2017., 15:26   #1990
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
LeBron je TOP igrač, ali loš GM . Okružit se ovakvim panjevima i izać protiv GSW nije baš bistar potez.
Nevjerojatno kako je u paru sa Kyriem i bia ovako kompetitivan kad nemoš izać 2 minute , a da ne popuše 10-0 seriju minimalno.
Treći igrač se pojavi ponekad, kao JR ili Love koji je sinoć odigrao na nivou A1 lige. A nasuprot imaš tim sa 10-12 igrača u rotaciji, Mccaw trpa clutch šuteve kad se lomi utakmica
Roster nije idealan, ali nije ni toliko loš, no Cavsi imaju veći problem.
Koja njihova igra? Plan B?

Nema ničeg, sve se vrti oko toga da Jamesu daš loptu. Od tog su problema patili i prvi njegovi Cavsi, a dobrim dijelom i Heat. Zato je raspad kad on izađe van. Rocketsi su recimo kroz sezonu našli rješenje za minute kad je Harden vani.

Love je dobar igrač, ali se ovdje nikako ne uspiejva do kraja uklopiti. a i čin ise da ga James baš ne šmeka previše.

Citiraj:
A da ne spominjem D-Williamsa i Korvera, da jebeni ex allstar od straja ne može normalno organizirat napad,a sa trice radi airball skoro svaki put. Korver uber tricaš, a sve šta je u finalu napravija je par trica kad je sve bilo riješeno u 4-toj. Kad je god trebalo, nije mogao pogodit ništa.
Došli se svi ogrebat na Kingov račun, pa dodat sebi prsten u cv. Još je Lebron izjavia kako mu je ža tih igrača koji nisu nikad osvojili. Ma tjeraj to van iz kluba...
jednostavno, dobri su to igrači, ali GSw ima taj luksuz da u obrani ne mora James audvajati, i stižu dobro pokrivati vanjske igrače. Dobili su manje uncontested šuteva nego su navikli.

Citiraj:
GSW se treba čestitati najviše na dobrom vođenju franšize jer su složili zbilja dobar tim. Imaju sustav, igraju kolektivno, kruže loptom, igraju odličnu obranu...skidam kapu, ali da je to sad nešto spektakularno hm...
Pa u principu nije ništa spektakularno u smislu inovacije. Bazična, najosnovnija košarka. Keep the ball moving, keep the players moving. I prilično su nesebični pri tome, uvijek se traži slobodnog čovjeka. I SC i KD su noćas propustili opaliti nekoliko izglednih šuteva jer su imali suigrače u boljoj poziciji.

Ono što ih izdiže uz sustav je hrpa talenta. Curry će biti jedan od najvećih šutera ikad, KD će biti all time top 10 igrač, Klay također sjajan šuter, Green sjajan defanzivac, odlično čita igru.

iskreno meni to nije ništa posebno kako ovi bandwagoneri sad kliču ''nepobjedivi'',''najbolji ikad'',''uber truper'' i ostala sranja, zdravi Spursi bi ih navukli u egal i ove godine da se Kawhi nije sjeba, a Cavsi bi ih dobili da su imali bar još 2-3 konstantno raspoloženih igrača.

Citiraj:
Dobro je reka onaj sa Sportkluba, osim Lebrona i Kyriea sve u trejd i vozi. Ajde meni je JR drag igrač kad je u utakmici, možda bi njega ostavia neznam. I ovaj trener Lue bi triba malo poradit na čitanju igre, djelova je amaterski pogotovo u prve dvi utakmice serije di je kasnia sa TO, ulazia u nepotrebna napucavanja sa GSW iako je jasno da ih se tako ne može dobit.
A tko kaže da bi spursi dobili uopće i tu tekmu s Kawhijem da se nije ozliejdio? pa spušili su tako i u ožujku od njih, nakon što su vodili plus 25, s Kawhijem na terenu.

Mislim da je to čisto zavaravanje, ne bi spursi tu dobro prošli ni s Kawhijem.

Citiraj:
Dovest ili Paul Georgea ili/I Mela pa da gledamo kompetitivno finale kad je već sezona sjebana. Do finala Zapada se nema šta gledat, i do finala playoffa poslije.
Pa Mela su navodno Knicksi zimus nudili, ali ništa od toga. Opcija s Georgeom mi se ne čini realna.

Citiraj:
Jbg ušli smo u eru supertimova, i po meni to će trajat sljedeće 2-3 sezone sigurno.
Wariorsu su mladi, i imaju ziher 5 godina pred sobom, ako se nešto ne promijeni i odu ili Durant ili Curry (za što nemaju razloga). Jedino je Igoudala stariji i mogo bi otići, ali bez njega mogu.

Cavsi imaju veći problem. Probili su svemirske cifre, a momčad nije dovoljno dobra. I - Woj kaže da bi James iduće godine mogao prema Los Angelesu.