Citiraj:
Autor Juan
Na motoru koji se vrti preko 14000 rpm promijenim ulje još nakon stajanja cijelu zimu i ne osjetim ništa u radu,a netko osjeti na autu.
Da bolje koči s novom kočionom tekućinom bi vjerovao da se radi o nekoliko uzastopnih i jako agresivnih kočenja na nizbrdici, ali u svakodnevnoj vožnji?
Da si stavio pletene lajtunge pa ajd...ali samo zamjenom na tom relativno novom autu se razlika ne bi trebala osjetiti osim ako si imao tvorničku tekućinu ili su kočnice bile loše odzračene prošli put.
Da nisu zamjenili samo kočionu tekućinu u posudici bez da su protjerali staru tekućinu kroz lajtunge i čeljusti i sve lijepo odzračili. Realno, i meni se 200 kuna čini jako malo.
|
Od kada sam kupio auto, ugradio Hel lajtunge i plastični preusmjerivači zraka od Audi RS3. Stara kočiona tekućina je prokuhana. Na pločicama nema više mesa

Bye bye Galfer nakon 9tkm
Isključio sam indikator potrošnje na pločicama. Samo to imam u glavu kad osjetim veliki luft u papučici kočnice i lošeg zaustavljanja
Od 1l ostalo mi je 1dcl kočione tekučine.
Citiraj:
Autor adaksinjo
promijenio je i pakne, ATE brate ATE!
|
Tako je bratko, sljedeće ide Carbotech XP10 ili Carbone Lorraine RC5+
Možda opet idem natrag na najdraži Ferodo DS2500
Citiraj:
Autor lowrider
195kn u Porsche servisu, sa njihovim filterom ulja za sve ono?
Sumnjivo ak nije prek dobre veze.
Satnica im je mislim 160kn, filter 40-60 kn napamet
Frendu je toliko uzeo VW servis samo za pregled što treba na autu mijenjati hahahaha
|
Udahni i pročitaj ponovno.
Pregled je 1 kuna.

Ne znam na koju foru misliš da su uzeli toliko.
Citiraj:
Autor HONDA type R
@dottore, jesi uzeo rbf u ciaku kao i ja ili si nasao jos povoljnije? Nakon izmjene u kocionom sistemu sam odzracio i na kvačilu, 1 deci je stao.
|
U CIAK-u sam uzeo , prije u Moto Maksimir razlika 30kn po boci. Bio sam ljubomoran na tvoj popust pa sam gnjavio poznanika.