Citiraj:
Autor Tvrdi
Ništa se nikome ne mora dokazivati. Isto sam ja tvrdio ali ovdje se tupilo da je dizel puno isplativiji bez da se uzelo u obzir cijenu auta (pogotovo novi, a bome i rabljeni), cijenu servisa te cijenu eventualnih popravaka. Također trebalo se uzeti u obzir i tko vozi, koliko km i gdje.
|
Ja fakat ne znam tko je tupio da je dizel isplativiji. Znam tko tupi da dizel ne valja. No sve to na stranu, recimo da je dizel skuplji 10 k ojrića od ekvivalentnog benzinca. Ajmo zamislit i da je servis duplo skuplji od servisa ekvivalentnog benzinca. Ajmo zamislit i da su dijelovi 5 puta skuplji od dijelova ekvivalentnog benzinca. I ja recimo kupim dizelaša. Kaj tebe boli briga zašto sam ga ja kupio? Auto je u slobodnoj prodaji, platio davanja, poreze, namete itd, dakle sve legalno. Čemu poriv nametanja svog mišljenja i dokazivanja da je nešto drugo bolje? Zabole te neka stvar što drugi ljudi voze, nisu ga tvojim novcima kupili. Netko ga kupuje jer radi puno kilometara, netko voli moment, netko je lijen i voli samo stisnut po plinu dok pretiče bez ubacivanja u nižu itd. Sto stvari može utjecat na nečiju odluku da kupi ovakav ili onakav auto. Ali to stvarno, ali stvarno nije tvoj problem. Ne vidim nikog ovdje od vlasnika dizela da popuje vlasnicima benzinaca zašto si kupio benzinca.
A što se tiče odluke njemačkog parlamenta, mogu ti reć da nije istina. Znam na što misliš, ali to nije to na što ti misliš. Guglaj malo bolje.
Dosta od mene na ovu temu, teško se sa zadrtošću borit.
Nego, ne znam kak prije nisam naletio na ovaj
koncept. Mnogo lepa kola.