Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.06.2017., 11:42   #29631
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Ovak.

Santa Maria je užasna zadnjih godinu-dvije. Idu više na brojku i veličinu menia nego na kvalitetu. Ima dosta klope na izbor ali da je nešto fino, nije ništ posebno. I najgore je da idem dosta često tamo, tipa 4-5 mjesečno i svaki puta je hrana drugačija. Naruči neku tjesteninu 3 puta u mjesec dana, svaki puta će imati drugačiji okus.

Domenico je ok, ništa posebno. Ljudi ga hvale jer u VŽ nema dobre pice za pojesti, ali meni je prosječna pizza tamo.

U vž konretno nemaš ništa dobrog za pojesti.

Mala Hiža ti je vrhunska i skupa. Đurina Hiža vrhunska i skupa. Kneginečka Hiža ti je prosječna, mogu se pojesti dobra rebarca i hamburger. Stara cesta VŽ - Marof ti je restoran Varaždinbreg poznati kao Češljaš. Imaš dobru pizzu i u 4M u Petrijancu (10km od VŽ-a).

Ali Mala Hiža i Đurina hiža su 2 stepenice od ostalih navedenih restorana.

Đurina hiža je po meni broj 1 50KM u krugu varaždina po mesini. Od srnećeg stake-a, T-Bone stake-a, domaćih hladnih plata (kosana mast, srneće kobasice, veprovina), super kvalitetno vino itd.
Ali računaj nekih 400kn za 2 osobe (minimalno).

Mala hiža su specijaliteti, sezonske salate, deserti itd, dok je Đurina baš HC mesina i vino. Ako imaš kakvih pitanja, javi se. Samo da ti kažem. Trakošćan je po meni bezveze ići. Niti imaš šta vidjeti (osim dvorca), gužva je i daleko je. Jedino je krug oko jezera ok za proći (nekih 5km).
Mommistake je offline   Reply With Quote