Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.06.2017., 22:13   #29589
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Normalno, Skyactive nije ništa nego samo vrhunski atmosferac koji troši malo.
Samo?? Pa nije samo ako su ga radili s boljim materijalima i olakšali ga plus veći moment i drastično manja potrošnja od starog atmosferca...Meni je taj motor čisto čudo iskreno...npr. ovaj 2.0 - 120KS, dobar moment (ne zaboravimo vrhunsku kompresiju 14:1!) i vrti se bez beda na 6500 i meni je to baš fora da se vrti....i taj zvuk (vozio sam se kao suvozač) plus potrošnja do 8l u gradu. I ide vrlo solidno sa m3 šasijom....

Citiraj:
Autor HONDA type R Pregled postova
Žena mi vozi corollu 2004, dizel 116 konja,,, nije mi jasno zašto taj auto ne dimi crni dim (niti smrdi,,, mozda mi je nos sjeban ali oci nisu, nema dima...) baš nikada, ni kod prvog paljenja niti zesce voznje, prebacivanja 5 u 2 brzinu i td,,, a izvađen je katalizator i idući mjesec će okrenuti 300.000km
D4D je odličan motor...a nije nužno da dizeli bacaju crni dim, odn. bacaju ga ali ne mora kod svih biti jako izraženo. Međutim, smrad je tu. Sad, jasno da ovima na forumu koji ih voze to ne brine ali jebiga "smeta" nas koji se vozimo iza njih sbiciklom ili s autom s ventilacijom upaljenom (namjerno forsiram ovo jel vidim da neki pizde na to kaj voze smrada)....

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 06.06.2017. u 22:23.
Tvrdi je offline   Reply With Quote