Citiraj:
Autor Gabre
pa kakve veze ima kakav miris izlazi na auspuh pobogu
a miris benzinaca starijih ujutro kada smrdi po trulim jajima to niko ne spominje, pa krenes u rikverc pa se napuni auto tog smrada. To me ubijalo na frendovoj vectri.
|
Pa zato sam i naglasio da uspoređujem ispravne i održavane benzince i dizelaše novijeg godišta...ima i te kako tih krama na benzin koje smrde ko kuga i bacaju plavi dim...dizelaši crni...Samo kod dizelaša pa i novijih ipak osjetiš smrad ako imaš ventilaciju upaljenu iza njega (a da nije interna cirkulacija)....Nije strašno kao kod starijih dizelaša (ni blizu) al se osjeti...Sad to nije neki veliki problem....meni je zanimljivija tvrdnja da je dizel bolji za grad...pogootvo kaj to više nije puno manja potrošnja i kad se izme u obzir sranje s DPFom a nije ni sreća micanje istog...Pa onda koliko ljudi radi hrpu kraćih relacija po gradu...
Dottorea sam stavio na ignore pa lik je provokator prve klase....nemojte mi ga samo kvotati nek sam sebi odgovara...Nisam ja prvi kojeg je uhvatio u žrvanj na ispuhivanje hormona...
I ne vodim ja nikakve ratove samo iznosim drugačije mišljenje od nekih ovdje ali i dalje mi nije jasno to uspaljivanje oko nečijeg mišljenja..mišljenje je moje i ne tvrdim da sam samo ja u pravu....možda je to ona stara pcekspertovska klanska spika?
@Thore - ti si furao 100KS benzinca....to uspređivati s dosta jačim dizelašom u više-manje istom autu nije fer...možda da si imao onog jačeg skyactivea onda bi uspredba vrijedila....frend ima taj od 125Ks čini mi se i ide ko blesav mislim da je rekao da mu ne ide preko 8l u gradu kako god vozio...
Usput budi rečeno otvoren je prvi mazdin muzej van Japana....u Wolfsburgu