Tema: Košarka
View Single Post
Staro 05.06.2017., 13:39   #1886
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
ne znam koje si struke, al ako ce Cleveland ili Kraljica herself traziti glasnogovornika ili tako nesto, mozda da razmislis o prekvalifikaciji? evo sastavio sam ti i kratak CV dosadasnjeg iskustva na slicnim poslovima

ako je covjek covjeku vuk, lebron je vordi Jordan

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
bit ce prije da vas fanove to jebe, jer je lik korisniji za ekipu nego sto je bio jordan. jordan je bio bolji scorer i to je to. a da lebronu treba pomoc se vidjelo prosle godine kada je vodio u svim statistikama u finalu. strava su mu pomogli. love i irving nisu vidjeli playoffa dok im nije lebron dosao
Citiraj:
problem je kad lebron napravi uspjeh, onda krece--- ali jordan je imao 6:0 u finalima...lik je imao 1-9 u playoffu dok mu nije dosao pippen. metlu je popusio u prvom kolu...
Citiraj:
meni je dostatna statistika kad je jordan otisao, bullsi su dobili dvije utakmice manje. kak su miami i cleveland igrali kad je lebron otisao?
Citiraj:
ja samo ne kuzim kak skvadri nije jasno da bi lebron prolazio i pored rodmana, malonea, masona ili oakleya na isti nacin. jedan artest koji je jordanu slomio rebro nakon bodyslama, jer ga je ovaj izazivao, izgleda ko malo dijete protiv lebrona...
Citiraj:
u svakom slucaju, blize je james dosao jordanu nago sto ce bilo koji igrac doci lebronu...a zakljucke izvedite sami
Citiraj:
gledam sad tek tekmu...cleveland ce ih satrat kad suci krenu zvat faulove...valjda u nba kontaju da golden stateu treba pomoc

a lebron je previse razmisljao o tome sto mu je neki isprdak ljudske rase napisao na kucu u LAu
Citiraj:
lebron je prvu cetvrtinu zabio pun k koseva i pokupio lopti, dok su njegovi suigraci sutirali 1/14. ako u tom trenutku svaljujete krivicu na lebrona, potrebno je dobro preispitati neurone koji povezuju dio za logiku po mozgovima...
Citiraj:
gledam ovaj E:60 o draymondu greenu...lik nije bas najpametniji, s obzirom da kuzi kosarku. reko koji mu je k, a onda njegova stara dodje i kaze par recenica...ahaaaaaa

zadnja recenica, donirao je 3.1 milju dolara za michigan state sportski program, ali je morao naglasiti da je to bilo vise od magic johnsona koji je donirao 3.0 milje dolara...kakav supak.

stvarno ne mozes navijati za golden state istinski..ono razumijem zasto ljudi navijaju kontra lebrona, ali nema sanse da netko kaze, e ovi su mi super...nema...
Citiraj:
nece curry i durant otici, al da cleveland ovo dobije, mislim da bi ih dalje bolila ona stvar, na celu sa lebronom koji bi usutkao sve jordan(b)lowere
Citiraj:
kazes, 1 na 1, stavio bi pare na currya protiv lebrona?
adaksinjo je offline   Reply With Quote