Tema: Košarka
View Single Post
Staro 05.06.2017., 11:35   #1873
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Za početak, puno je bilo takvih igrača koji nisu imali mogućnost pakiranja kofera, a bome i onih koji ih nisu htjeli pakirati.
samo zadnja 2 desetljeca imas mrcine od igraca koji su svojom zeljom ostali u istom ili otisli u drugi klub i tamo nisu postigli previse ili zbog toga sto su svojim max ugovorom onemogucili dovodenje drugog superstara ili sto su krivo procijenili postojeci roster. Melo, po mnogima igrac kojeg je u primeu bilo najteze za cuvati u cijeloj ligi je odlican primjer toga. CP7? Dwight Howard?

ok, oni su jos male bebe za jednog Stocktona, Wilkinsa, Nasha, Millera, Malonea, Ewinga ili Barkleya koji su iz raznih razloga svi redom ostali bez prstena.

nakon 20 godina nitko ne prica o DECISIONU i izdaji ekipe, nego o tome tko je kolko puta bio prvak, MVP finala itd.
zato Garnetta volim jednako ko i Duncana, bio je i ostao gospodin: 12 godina pokusavao sa Timberwolfsima, nije islo, otisao na izlet u Boston, tamo uzeo prsten, malo do Netsa na dvogodisnju kavicu i vratio se doma na zadnju sezonu.

jedan Ray Allen, 12 godina nista, nakon toga ode u Boston - uzme prsten, nakon toga ode u Miami - uzme drugi prsten. gdje si ikada i u bilo kojem kontekstu vidio da se njegovo ime spominje u negativnom kontekstu, a posebno izdaji, odlasku, itd.? nigdje i nikad upravo zato me ovo spominjanje Durantovog imena uzalud ljuti. imao je nekoliko opcija, odlucio se za GSW: uzet ce prsten u prvoj sezoni u novom klubu i biti MVP finala.

vorda, otkud mi je to poznato?

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
GSW ima dvije mane - prva je pozicija centra a drugi je to što Cavsi uvijek pokušavaju exploatati visinom i fizikalijama slabijeg Currya i staviti ga u missmatch. Durant dobro pomaže oko rim protectiona, a Green sjajno čita igru i štiti Currya.
zato i jesu 3 sezone zaredom u finalu? jer im fali centar? upravo u tome i je fora, nasanjkali su bas sve ekipe u ligi s necim sto do sad nije postojalo i cini mi se da nakon 2:0 u finali ne planiraju stati.

i ono najbitnije, u g1 Cleveland je imao vise skokova (50:59), a u g2 ih je GSW imao vise (53:41). koji ce im klinac centar, da malo uspori igru? po tebi bi im jedan Ante Tomic sjeo ko budali samar

Zadnje izmijenjeno od: adaksinjo. 05.06.2017. u 11:42.
adaksinjo je offline   Reply With Quote