View Single Post
Staro 04.06.2017., 23:56   #17
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor Adrian123123123 Pregled postova
Ovako:

Povećao sam napon i nije pomoglo, probao sam sve moguće benchmarke i pc ih je prošao..
Probao sam memtest i sve ostale kojekakve testove te je sve također prošlo bez problema.
Kupio sam još jednu pločicu rama od 4gb, također nije pomoglo.
Također sam pogledao u event viewer i javlja kernel power event id 41 error.

Dva napajanja s kojima sam u mogućnosti zamijeniti jesu: moje prethodno napajanje SeaSonic - S12II 430W 80+ te - XILENCE - XP580 580W

Što mislite?
Greška koja se manifestira u event vieweru kao id 41 je većinom vezana za oštećeno, preslabo ili neispravno napajanje...

5-10 puta imao takav slučaj (čak je i Antecovo gold napajanje riknulo i jako gadan problem radilo baš takav stalni nasumični restart - da komp koji je bio sličan tvom (i5 solidna grafa...) je bez problema prolazio sve testove i onda se zamrzne npr. na youtube i restarta...) , a ostalih par puta su bile zavrzlame...

Preporuka Seasonic tu nema priče (šteta što si bacio lovu na to modecom napajanje i da je sve ispravno to je LOŠE napajanje...) ... ima još dobrih napajanja nešto jeftinijih.

Moja preporuka posudi od nekog napajanje i isprobaj na dan dva, ostaviš komp da vrti youtube ili winamp , malo koju igru pokreneš i neki benč nasumično par puta tako da opteretiš računalo ono baš neravnomjerno...
  Reply With Quote