Citiraj:
Autor Gilbert5
Ocekivano. Malo sam pogedao trecu cetvrtinu prije posla. Da je klay dosao na tekmu bila bi i veca razlika.
|
Pogledao hajlajtse duela Durant-Lebron i koliko sam primjetio, Durantula je najviše koševa postigao kada ga je čuvao LeKing, a ostatak je rješavao ulascima u reket sa Irvingom na sebi, koji je izgledao kao 15-godišnje dijete koje igra protiv NBA profića.
Ovo me čak i ne čudi jer sam neko vrijeme pratio Durantove šuterske treninge za vrijeme njegovog oporavka od ozljede koljena ... čovjek je u ofanzivnom pogledu - kiborg. Tu su u pitanju tolike serije ponavljanja raznih vrsta šuteva i kretanja da izgleda kao oni roboti koji bacaju loptice u tenisu. S obzirom na njegove fizičke predispozicije i raspon "krila", doista ne vidim igrača u Clevelandu koji bi ga mogao čuvati. Dvojica braniča kojima bi to eventualno pošlo za rukom su Draymond (koji nažalost igra za njih) i eventualno Leonard koji je povrijeđen i također ne igra za Cleveland.
Iskreno nikoga ne favoriziram u ovom finalu, ali ako Cleveland OZBILJNO ne poradi na obrani u tranziciji (u kojoj ih je GSW sinoć unakazio), ovo bi moglo biti vrlo kratko finale. Najviše me brine činjenica da je Cleveland cijelu sezonu muku mučio sa obranom i tranzicijom,pa se postavlja pitanje koliko mogu napredovati u ovako kratkom roku i to protiv (citiram trenera Clevelanda):
"Najbolje momčadi koju sam u životu imao prilike vidjeti"