Citiraj:
Autor Tvrdi
Pa nešto se već krenulo sa kloniranjem. To kaj toga nema u medijima ....hehe
Nisam ja osobno ali hrpa ljudi u mojoj okolini (obitelj, frendovi). Samo nek ti nekaj crkne i šteta je veća neg kod benzinca a ima i više toga za riknut. Servisi su skuplji. I da, dizel definitivno smrdi više, pa i ovi najnoviji. Znam vidjet i nove dizele kako šibaju crni dim van. O onom osjećaju na volanu, ona lagana vibrica, pa onaj traktorski zvukić. Jebe mi se ako je netko fan tog sranja. To mu ne daje za pravo da vrijeđa na forumu. Pogotovo jel si duplo mlađi od mene.
|
Zbilja? Ako si stariji , onda bi trebao znati pravila ponašanja psovki koju pišeš upravo. Pojma nemaš i samo mlatiš praznu slamu tvrdnje održavanja. Uvijek na tu trenutnu temu pišeš frendovi/obitelji/okolina ,ono ,ovo,tamo vozili/imali/kvarilo. Ama baš cijeli svijet je tvoj. Vjerojatno imaš problema samim sobom pa pokušavaš praviti važan izmišljanjem priče o dizelašima za koju nemaš i niti imao SVOJA OSOBNA iskustva.
Ja sam vozio sve dizelaše i nisam imao nikakvih problema kao što pišeš ovo. Ali, jedva čekam smijati kad tebi dogodi probleme pa počinješ pljuvati po proizvođačima za koju blage veze nemaš.
@mario
90ks je dovoljan i za preticanje kamiona. Ima snage zbog većeg okretnog momenta.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk