Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.06.2017., 09:41   #29462
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Ne znam kaj ne valja smenom kad mi je 90KS dovoljno za voziti se

Al fakat, kužim za one koji vole brže voziti i kojima su ubrzanja jako bitna, ali ja nemam problema sa preticanjem, kretanjem u gradu, vožnjom uzbrdo, i to sa svojim traktorskim, arhaničnim, kancerogenim dizlom sa samo 90 (tj. 91 sa mnom) KS.

Ne velim da, ne bi se ja žalil na više KS-a, ali zbilja mislim da je i ispod 120/150KS dovoljno za 99% ekipe.
Seek help.

Šalu na stranu. Ako ti je auto samo bitan za dovesti se od točke A do točke B onda sve stoji što si napisao.

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
1.Što je točno riknulo tvojim frendovima/babama/stričevima i naravno ako mozes otprilike reci da li su to noviji ili stariji dizelaši?
Koliko ja znam ekipe sa benzincima kaj im je sve porikavalo pa argument da je benzinac pušiona ne stoji.
2. Koliko su točno servisi skuplji? Molim te da mi usporediš servis jednog benzinca i dizelaša da su otprilike tu negdje s obzirom na godište/motor.
3. Novi dizeli ne šikljaju dim van i to je čista demagogija. Prvenstveno zbog DPF-a. Čak štoviše u prilog ide i to da nemaju više auspuhe prema dole nego prema van kao i benzinci.
4. Traktorski zvukić je isto demagogija.Ja na svom dieselu po ljeti moram staviti uho valjda na haubu da bih cuo da se radi o dieselu, po zimi je malo jace taj zvuk izrazeniji ali samo dok se auto ne ugrije.
Potpis. Od moji poznanika defakto pola pola što se agregata ispod haube tiče. Ako su ispravno održavani nitko se ne ističe s problemima oko svog auta.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 02.06.2017. u 09:48.
T}{OR je offline   Reply With Quote