Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.05.2017., 09:35   #29398
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Sa takvima kao ti ne gubim vrijeme.
Lik provocira po cijelom forumu od kak se regao, bez kazne....pusti ga...

Nego, frendici se pokvarilo nešto na autu (elektrika ak sam dobro skužio) i tak zove ona HAK i lik joj odfura auto do mehaničara. Ostavi ona tamo auto i nitko ju ne zove 10 dana...zvala ona njih svaki drugi dan ali uvijek je odgovor bio da je auto uskoro gotov....I tako pukne njoj film i zove ona nekog rođaka s vezom i ovaj zove šefa haka za to područje i ovaj javlja da će požurit priču. Zovu ju nakon 2 dana da je auto gotov...dođe ona s bratom tamo i ima kaj vidjet...hauba spigana...auto bio u sudaru! MEhaničar sav crven u licu prizna da je s autom išao po dijelove i slupao se...i sad mora čekat još 2 tjedna da to riješi. Neće tužit a ja velim da je blesava. Takve bezobrazne neprofesionalce treba kaznit po džepu. Koji to idiot od majstora ide s tuđim autom (i to onim kojeg popravlja) po dijelove? Rizik je prevelik zar ne? Ili računa da ga nitko neće tužiti....
Jednom sam dao Corollu na lakiranje branika (tad je već imala nekih 9 g pa sam dao lokalnom mehi koji nije skup). Posao je odradio korektno (iako je bilo falševa) ali je uredno s mojim autom otišao po boju (8km). Kaj da ju je slupao? Ne kužim taj idiotizam....
Tvrdi je offline   Reply With Quote