View Single Post
Staro 30.05.2017., 15:05   #1295
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Nego syss nemoguće je da im je jeftinije lem stavljati. Em su materijali/sirovine skuplji od majoneze, tu još imaš više rada robota/ljudi, manhour što bi se reklo.

Čovječe kupe za šaku dolara ili dobiju nekoliko ovakvih kantica i naprave čitav lineup s tim

Kao što članak reče ušteda + brže nego lem. Svi izgovori su ispucani, teško netko više može braniti ovo

Mislim ono, procesori stvarno možda budu dobri, kemijali su i nešto sa cacheom pa ćemo vidjeti dali ima bitne vajde, ali ovo brate mili nisam očekivao. Da na čip od preko 400mm2 i 2000$ stavljaju pastu - sramota. Ali očito im može proći jer imaju mnogo kredita, samo će biti neugodnjak ako ili bolje reći kad budu termoelektrane

Temperature tj. pasta + stavljanje 44 pci-e lanesa na mnogo viši cjenovni rang + cijene overall bi mogle sjebati uspjeh potencijalno dobrih procesora

EDIT

Naravno pasta ne mora nužno biti majoneza tj. onaj kriminal sa haswella i kaby lakea, ali svejedno, ziher lošije nego lem. Mada sam skeptičan i u to stavljanje kvalitetne paste

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 30.05.2017. u 15:15.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote